Om

Min profilbild

♣ Amanda ♣

Hello, Amanda här. Jag är en brud född 1995 & bisexuell :) man blir kär i personen, inte könet. I min blogg skriver jag om vad jag vill, för detta är mitt ställe att skriva på. Gillar ni det inte, läs inte. Tycker ni om det, fortsätt läsa & följ gärna med bloglovin :) jag svarar gärna på frågor, så ahh är det något så skriv en kommentar med antingen e-mail eller din blogglänk så skriver jag tillbaka :)

Min Andra Blogg
Kirre
Syster
Emelie/Ichmed
Emelie
Nisse

Påväg till bussen

Idag vaknade jag och älskling elva. Inte gjort så mycket sedan dess:) duschat, ätit frukost och suttit vid datan :) och nu är vi på väg till bussen:) tar tre bussen till stan:) älskling snackar i tele så då tänkte jag att jag kan skriva blogg haha :D söndag idag vilket betyder att jag ska till mamma:) löshåret kommer denna vecka :D wieh! Baby sover hos mig i natt :) <3 Jag och emily och älskling har bestämt oss för att vi ska laga middag till oss någon gång :) två kockar, dom , och jag som latar haha

A Perfect Getaway


Såg den här, asbra.

Beautiful Ghost

Haha... så klockrent!
Gick ut och gick i snön och i mörkret nyss hahah det blev väldigt kul!! jag druknade i snön och älskling drunknade mer eftersom hon är så jävla kort!! sen när vi skulle gå hem skulle pappa och malin till affären och då hängde vi med, köpte en Ed Hardy skrivbok och en chokladkaka :) och sen så kom det ett gäng fjortisar, fyfan jag blir Ä-C-K-L-A-D på dem!! och dom glodde som fan så då gjorde jag en ful grimars och sen skrek "UÄH!!" och dom bah blev typ "häpna" haha sen när jag hade betalat sa jag 'seriöst kom jag orkar inte med dem" för det gör jag inte! sen åkte vi hem och nu ska jag duscha, baby ska spela wow och sen ska vi se film! :D

Bilder i repris..

....för att jag tycker om det.







Ingen rubrik här inte


Det blir ännu en gammal bild.

Älskling ligger och sover, såvitt jag vet.
Åkte tydligen hem runt fyra tiden. Blev ingen buss. Så har varit hemma nu kanske 1-2 timmar. Same old. Har tråkigt, alltså. Inga nya bilder att dela ut heller, två korta inlägg i rad och kanske ett tredje, alltså detta. Mitt löshår kommer nog på måndag eller tisdag, fick ett sms av tajmahal där det stod att löshåret låg hos posten, igår. Så ja, hopefully it'll come zoon. Är så jävla trött men mensvärken är borta och min säng är så jävla hårig från alla jävla katter och mitt ostädade rum här hos pappa så man kan knappt sova i den. Jobbigt. Orkar inte städa och damma av, borde egentligen för baby är här + allergisk men det borde jag gjort en dag innan isåfall.

Här har ni några "roliga" facts..
marabou non-stop är inte lika god som den ser ut
ballerina med smak av kladdkaka smakar som rutten mjölk luktar( iaf det i mitten )
jag och älskling har 8 stycken 33cl cola burkar, plus en 2liters cola -.-
det finns nästan inga nya filmer som verkar bra
JAG VILL HA SOMMAR

Klagomål tackar jag snön för



asså jag hatar snö! kan den inte bara försvinna?
kan det inte bara bli en härlig vår och underbar sommar NU?!
kan det inte bara vara helg och lov, typ måndag
för då kommer nog mitt löshår.
kan det inte bara regna pengar för jag är jätte sugen på godis!
kan man bara inte trolla fram en platt och fin mage?
kan jag bara inte bli vegetarian?
svaret på det, kommer här: jo faktiskt att jag kan.
ska prova vara det någon vecka. dock inte nu.

åååååååh klagomål </3
orka att kath är omogen och har blockat mig på msn för att
hon inte tål sanningen om att hon är omogen xD ja, vi bråkar.

Torsdag 25/02-10

Torsdag känns som fredag, iallafall idag.
Men har inte haft pengar på mobilen idag för det tog slut idag + mitt comviq kompis så min dag kändes väldigt lång eftersom jag inte kunde messa älsklingen :( men pappa ska fylla på när han hämtar mig, jag får mina pengar, sen hem och beställa löshår! ME LIKE. Ialf... So'n var nice - behövde typ inte snacka när vi skulle redovisa köpings museum. Sen matte, gick bra. Lunch, hamburgare i skolan (y) idrott, glömt byxor = sitta i labyrinten med nisse. Sen svenska och jobba hårt + bli klar och jag var den enda som blev det :) haha in yaah face. Nu ser jag film med älskling och har nyss ätit lite pizza, pappa kommer nog snart. Hör av mig sen.

Stupid as kissiemjau?



Haha, kunde inte låta bli att ta screen-cap av detta haha.
Men mamma du är inte lika iq-befriad som kissie ;)
Du är smart!
Men jag finner ändå bilden så klockren tee hee hee.

Torsdag torsdag torsdaaaag

Filmen "The exorcism of Emily Rose" var så jävla bra kan jag säga.
Men shiiit alltså, i natt - då jävlar! :o vaknade 04:19 av att carolinas ljud började typ, asså jag vet inte men det lät som att det blev en jordbävning eller fan jag vet faktiskt inte! ;o men shit vad läskigt det var, ljudet var så jävla högt och både jag och baby vaknade av det... hahaha vi bah, nhuuuuuu :( haahha.

IDAG ÄR DET TUUUURSDAG! :D
♥ pengar
♥ tanka på mobilen

♥ beställa löshår
ny bh

Idag är det skola, faktiskt snart så jag ska ge mig av nu, ciao.

Punch me in the face

Min dag började med svengelska, vi hade en störande vikarie som vi skrämde hela tiden och hon fick damp på oss haha. Sen so, "planerade" vårt framförande av Köpings Museum, killarna i vår grupp är så jävla cp störda och gör ingenting och säger att dom som faktiskt GJORT NÅGOT ska göra allt bara för att dom är f*ttor och inte klarar av något själva! -.- öööööööhhhhhhhhhhhhhhh.. sen lunch och jag var aphungrig, åt nudlar hos baby, sen vidare till musiken och där spelade jag och redovisade på trummor, fick G- för jag gjorde något fel :p  Sen innan svenskan började jag och nisse slåss utan anledning, det slutade med att jag fick en knytnäve på näsan&munnen samtidigt, då fick jag nog och tog tag och skulle slå till henne likadant, jag tvekade och gjorde det inte för vafan jag kan ju inte bara slå tjejer sådär? jag hade världens lust och chans och tillfälle men jag lät bli, varför skulle jag vara likadan och ge henne sån smärta som hon gav mig? :p hahah nisse din jävla huuuuura :) bästavän ändå typ hahah. Sen svenska, gick bra. Sen engelska prov, gick bra. Fick dock reda på mitt svenska prov resultat och jag blev så j*vla besviken på mig själv... bara G! jävla G. Varför G? Jag jobbade fan för ett VG eller tillochmed MVG och ett G är allt man får?!?!? :S:S fyfääääännnnnnnnnn. Sen drog jag till älskling iallafall, sen halv fem kom pappa och hämtade mig, hem till mamma och packa ner data och shit och sen tog pappa med sig det hem till kolsva och jag ska sova hos baby i natt för att få min sovmorgon imorgon. Imorgon är det torsdag!! and i love it!!!! <3 jag och älskling ska se The Exorcism of Emily Rose sen :D verkar fett nice men scary.. baserad på verklighets historia, uuhmm spooooky haha.

Keep bleeding love



Faan... tezzen, saknar dig :( kan fortfarande inte fatta att du är borta sen i somras, 2009... :(

Fresh so fresh



Måndag. Jaaaaaa du, åkte hemifrån kvart i tio. Bild = boring. Lunch, pommesfrites talltrik med nisse och elli sen köpte jag det som är på bilden. Och kindermaxi & en vitamin defence då. Sen matte = boring. Och hemkunskaps prov som gick awesome. Svarade på alla frågor förutom 1 fråga, plus två "tvätt-maskin" märken. Efter skolan gick jag till baby var hos henne sen hämtade pappa mig tjugo i fem. När jag kom hem åkte malin med pappa till kolsva och jag och mamma åt och nu sitter jag här. Pratar med Kathrine på msn och ska snart duscha och använda den där "förfriskande ansikts masken" när jag duschat klart :) och plugg blir det självklart också sen.

Onödig sovmorgon

Godmorgon.
Vaknade tio över sju och gjorde i ordning mig, sen kom mamma upp och sa att hennes bil lagt av så pappa hämtar mig, när han skulle hämtat malin, klockan nio. Så jag slipper första engelska lektionen för den slutar tio över nio. Så vad ska jag göra tills nio nudå? är redan klar. Får äta något eller nått.

Och nu säger dom att pappa kanske inte får igång bilen -.- fan jävla skit väder alltså! Du, jag går till skolan om dom inte får igång bilarna! JAG VILL TILL SKOLAN, ehum, jo faktiskt. Måste till bilden för det vi håller på med ska snart vara klart. Sen måste jag ha matte, vill inte komma efter och sen hemkunskaps prov. So na-ah att jag missar. Jag går till skolan isåfall! Hör av mig senare.

Insnöade snart!

Vi la oss typ halv tre i natt, eller vi la oss typ halv ett men somnade inte förens halv tre. Vaknade tio idag av att baby låg brevid och pussade mig tihi sen hade jag fått sms från T, helt random för vi pratar inte ens, vi är inte ens vänner typ? och vi tittar inte ens på varann. Pratade lite, hon ville förklara lite shit så ja hon fick väl det, not that I care. Sen upp och hjälpa mamma skotta snö ;o  jag malin carro och mamma hjälptes åt för det var typ 1 meter snö :o och efter det åkte vi till nibble då jag köpte kindermaxi och en burkcola. Och nu sitter jag och baby och gör absolut inget.

Igår halv åtta spelade Rammstein i Stockholm :(
fyfan fyfan fyfan FYFAN att jag missade dom!!

Idag är det 5 dagar...
tills jag beställer löshåret!
tills jag får pengar!
tills jag tankar på mobilen igen!

Idag ska jag plugga hemkunskap för vi har prov imorgon sista lektionen och sen duscha :)

Are you ready?

Min frukost blev en macka med nutella på, mums!
Sen bestämde jag och älskling att vi skulle GÅ till hemköp i denna SNÖSTORM! fyfan säger jag bara! syrran hade rätt när hon sa att hon hade läst att man INTE skulle gå ut idag eller köra bil. Jag frös sönder och jag och älskling hade knytit våra tjocktröjor i hela ansiktet så att vi bara såg och näsan stack ut haha, det var så jävla kallt! Sen kom vi hem till baby och värmde oss, åt pizza och såg en film som victor och hugo tittade på, sen diskade jag och sen åkte vi till willys, pantade, köpte coca cola till oss och cigg & diskmedel till mamma. Sen hem till baby och sen kom mamma och hämtade oss. Nu sitter vi i värmen och jag rekommenderar alla att INTE GÅ UT i denna snöstorm! shit asså..

blir nog det vanliga ikväll:) se en film med cola och popcorn och sen lägga oss. det vanliga mysiga :) måste passa på idag, älskling drar till sin pappa imorgon och kommer hem på måndag tror jag.

min älskling är EMO, har bara emo musik D: HAHAHHAHAHAHAHHA

*splash* sa panpizzan

Godmorgon bloggen. Jag failade min frukost idag :( när panpizzan var klar så ramla den med osten, skinkan & allt före, mitt på golvet :( och det var den sista *buhu* så nu vill jag ha donken! (McDonalds) eller pizza. Ja, jag är fet men hey det är lördag?? jag och älskling vaknade iallafall tio och sen har vi inte gjort något mer. Klockan är dock bara elva. Och baby är nere vid katten och jag sitter här och skriver. Min mage vill ha onyttiga saker ;< jobbigt!! men jag hör av mig senare, baby kom iallafall till mig igår klockan tio och sov här ♥

Miley Cyrus - Butterfly Fly Away ♥



You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a living,make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me

Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream

Wish you may and wish you might
Don't you worry,hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away(Butterfly fly away)
Got your wings,now you can't stay
Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away(Butterfly fly away)
You've been waiting for this day
All along you know just what to do

Butterfly,Butterfly,Butterfly
Butterfly fly away

Butterfly fly away

Butterfly fly away


Den här låten gråter jag fan av, har mina anledningar.. den är jobbig ibland då tankar & minnen kommer fram, då gråter jag.. älskar den här låten ialf!

Avril Lavigne - Nobody's Home ♥



Well I couldn't tell you why she felt that way,
She felt it everyday.
And I couldn't help her,
I just watched her make the same mistakes again.

What's wrong, whats wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Open your eyes and look outside, find the reasons why.
You've been rejected, and now you can't find what you've left behind.
Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's falling from grace.
She's all over the place!
Yeah!! (yeah)


She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.

She's lost inside, lost inside.oh oh
She's lost inside, lost inside.oh oh
Ohhh...

P!nk - Dear Diary ♥



Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz you're the only one that I know who'll keep
them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I know you'll keep them, and this is what I've
done

I've been a bad, bad girl for so long
I don't know how to change what went wrong
Daddy's little girl when he went away
What did it teach me? That love leaves

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz you're the only one that I know who'll keep
them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I know you'll keep them, and this is what I've
done

I've been down every road you could go
I made some bad choices as you know
Seems I have the whole world cradled in my hands
But its just like me not to understand

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz you're the only one that I know who'll keep
them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I've been a bad, bad girl

I learned my lessons
I turned myself around
I've got a guardian angel tattooed on my shoulder

She's been watching over me

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz you're the only one that I know who'll keep
them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I've been a bad, bad girl

Dear, dear diary, I want to tell my secrets
Cuz you're the only one that I know who'll keep
them
Dear, dear diary, I want to tell my secrets
I've been a bad, bad girl

I've been a bad, bad girl

Kryssningar


Har nyss sett klart på "Färjan" på 5:an.
Blev så jävla sugen på att åka kryssning då.
Det är bäst och alltid roligt. Och deras goda apelsin drinkar, MAGNIFIQUE! :D
Så jag messade pappa och skrev att vi verkligen måste åka någon gång med familjen och han sa att han också var sugen på att åka, så jag hoppas det blir av i sommar! Skit kul isåfall. Har åkt på kryssningar ungefär 20 gånger när jag var 11 och neråt i ålder. Sen slutade jag, farmor, malin & pappa helt enkelt att åka :( så det skulle vara jätte kul att åka igen!
Helt klart bäst.

Fredag 19/03-20

Fredag idag äntligen. På syslöjden skulle jag virka en halsduk men den formade sig och blev som en pytteliten hatt, inte ens en katt kan ha den men jag har saker i den nu istället hah :D Sen elevkontakt där jag gjorde matte provet, känner mig säker för nu fattar jag äntligen. Sen svengelska, gick bra jobbade bra. Lunch - åt mat sen inte mycket mer. Svenska, jobb. Matte, jobb. Sen slutade jag, ingen kemi för mig. Sen köpte mamma en cola light till mig och ett sexpack-kinder mexhiiii! (maxi tee hee). Vet inte om älskling kommer över sen vi får se. Ska iallafall chilla idag utan läxor fett skönt! Nu ska jag nog se tv eller nå, hämta min cola ialf.

Bilden är från 2008 :) Ska ialf ha ljusbrunt (dock ljusare än det där tror jag) och långt hår :) just like the old times? :)

Don't worry, headern ska BORT. Håller på med en ny!

Kanske mitt första VG?

Sovmorgonen spenderades hos en trött nyvaken älskling som slet mig till hennes famn i sömnen - hon är så söt ♥ Min dag började iallafall med so och det gick bra. En studievägledare kom till vår klass och gav oss tips om vart vi kan praoa vecka 11 och mitt första val är BigInn, annars Jysk, annars Kolsva Handel, annars hos pappa. Det är 60 elever som ska dela på typ 20 stycken praktik platser, hoppas hon lottar mig till antingen jysk eller biginn! Då blir jag glad. Kolsva handel är bara för att det inte fanns något annat vettigt val haha.  Sen matte, gick bra, och lunch åt jag pizza med elli och nisse - vi delade på en vesuvio. Sen idrott, basket och så och sen svenska. Då hade vi prov och jag är fan stolt över mig själv idag! KUNDE JU FÖR I H*LV*T* ALLT :D så glad och pepp att veta svaret, jag tror fan starkt att jag får VG eller MVG. INTE G iallafall, mycket mer än G :D faaan vill veta svaret nu. Jag kunde allt åh åh åh skrytarN här med är så glad :) tänk, mitt första VG? vi får se ;)  Sen stannade jag och mamma på tågstationens kiosk, jag fick en cola light som jag dricker nu och sen någon slags fling/crisp-bar med choklad haha :) gott. Nu sitter jag och tittar på MADE. En brud vill bli cheerleader. Hon är pojkaflicka som mig, ovig och så.  Jag skulle vilja bli en cheerleader, för att bli vig och känna att träningen gör något och så, skulle verkligen vilja prova.  Vi får se i framtiden. Ska plugga engelska och lite matte ikväll OCH hemkunskap. Har matte omprov imorgon, sooo I gotta do it right this time :) hör av mig senare, ciao :)

LoLLiPoP ReGGaeToN

Onsdag då. Spelade upp "Lollipop Reggaeton Remix" på musiken för det var min tur att spela en låt. En favorit låt. Och sen har jag pluggat och jobbat bra, ska plugga mer ikväll för svenska provet är imorgon ;) sista lektionerna - svenska och engelska kändes jätte långa och var jätte tråkiga -.- men tog mig igenom dom! När jag kom hem hade jag fått brev från min brevvän Katrine :) finally, lite segt men men hihi. Hon förklarade varför och så. Hon och jag har varit brevvänner i faktiskt mer än ett år. Tror vi blev brevvänner början av sommaren 2008? Så ja vi har känt varann ett tag, dock inte träffas men det vill ju båda någon gång :) får pallra mig till danmark snart!

Fan vad jag H A T A R mitt 1gb minneskort till mobilen -.- ville ha det och inte åtta gb, men nej nej klart jag inte kan för jag kan inte se NÅGON bild! kan nog vara för den gången jag tappade den i snön eh hihi men ååh det borde ändå inte bli så ändåå :( ska byta minneskort till mitt 8gb nu -.- suuuuuckk. Sen titta facebook och lite sånt. Hör nog av mig senare.

Måndag 15/02-10

Måndag då. Igen.
Engelska, jobbade hårt nu när vi börjar med regular & irregular verbs så lektionen kändes ovanligt lång hehe. Sen rast och inställd bild + lunch gav mig tre timmars rast. Köpte coca cola och en kinder maxi på hemköp, sen till skolan och sen vid tio drog jag till älskling och var där och åt nudlar, åt glass och drack cola tiihii. Sen var det matte där vi jobbar med geometri som är grymt enkelt jag ligger fan till och med före vilket jag ej brukar göra. Fantastiskt haha. Sen hemkunskap där vi egentligen skulle göra korvstroganoff och ris men det blev qournfärs med ris eftersom elli är vegetarian och varken jag nisse eller makka tycker om skolans korv haha så vi alla åt qournfärs och det är jätte gott jag skulle fan klara mig med att äta det och inte kött :) jag är van vid att göra ris hemma hos älsklingen och där gör dom typ, spanskt/peruanskt ris eller vad man ska kalla det med krydder och sånt så jag är ju van så jag gjorde det, men först var alla emot och sa "men nej inte de- de- eller de" sen när det hade kokat ihop en stund så lät jag nisse makka elli (min grupp) smaka på det och dom bah "fan vad gott" och jag bah "MEN HALLÅ, sa ju de:D" efter skolan skulle jag och älskling egentligen träna fem med andres och krille men andres skulle städa rummet så vi skulle inte träna förens sex så då orkade jag inte så mamma hämtade mig halv fem :) ingen träning idag, slöfock jaja men jag tar igen det en annan dag. När mamma hämtade mig var malin med och då åkte vi till nibble och köpte riskakor, skagenröra, 2 fanta och en coca cola light, 2 kinderägg förpackningar och lite annat + cigg till mamma å en tändare. Hihi tack mamma! Och nuuuuu... så gör jag inget, skriver lite med baby på msn , ska titta facebook , ser tv , ska plugga sen hemkunskap matte och svenska så att jag har lite att göra plus att jag ska duscha sen. Äsch men det löser sig.

Har damp, mina bilder på minneskortet på mobilen som jag lagt in är trasiga :s asså jag förstår inte men jag ska ialf ta bort alla när jag lagt in dom i datan typ lika bra att göra så.


Mums. Coca cola light & kinderägg <3



Hittade denna söta bild från när baby var 16 år!!

Cuz you need success to get money

Idag vaknade jag och älskling 09:04 precis som igår haha. Vi duschade, och nu ska vi inte göra så mycket mer. Älskling ska spela wow och jag ska fortsätta titta runt :) ikväll åker jag till mamma.

På torsdag har jag svenska prov och på fredag har jag mitt omprov i matte så om jag klarar det så får jag totalt 120 spänn :D så ska jag lätt sola och sen spara pengarna :)



Att jobba på ledigheten för skolan är inget man gärna vill göra. Men vet man att man får något bra för det så jobbar man gärna! Haha :D

Bad girl!

Ingen matte idag, men imorgon ska jag vara duktig och plugga :) älskling har spelat wow sen typ åtta, och jag har suttit vid syrrans data så länge och nu ska vi se någon av "Friday" filmerna samt tanka hem nya ;) Vi såg Aliens In The Attic idag och den var nice.



Ibland glömmer man bort dom där fjantiga DJUPA hemligheterna som egentligen är pinsamma och oförlåtliga för sig själva.. men sen kommer man ihåg när man blir äldre. Och då ångrar man sig verkligen och vill helst glömma igen..

Musik..



Bad sounds kill good music?
A'ight, så är det.
Utan musik skulle världen vara USEL.

Låser dig ute haha (a)

har låst ut älskling från mitt rum haha hon kämpar för att komma in med den andra nyckeln men jag är smart och har satt stolen vid nyckelhålet så den går inte att vrida eller nå haha sorry baby, släpper in dej snart ;) puss!

How High?!

Igår la vi oss typ halv tolv - tolv för vi var så trötta.
Imorse vaknade jag nio av att älskling la sig sked med mig sen pussattackera mig haha alltid mysigt å vakna så :) ialf sen såg vi The Messengers 2. Sen How High? och nu ser vi Hustle And Flow. Vi har också köpt 2 stycken 2liters coca cola hihi. Sen ringde jag mamma nyss och prata lite och pappa är i stockholm, om ja minns rätt på nå möte och malin och sussi är hos farmor och hämtar madicken vår hund, men ärligt talat tror jag inte madicken vill det. Hon har det fan så mycket bättre där. Mer frihet, en annan hund att leka med 24/7, uppmärksamhet och får gå ut när hon vill. Det är det hon behöver, när hon kommer hem till oss igen är hon dyster och ledsen igen. Hon trivs inte här, jag vet det. Men nu ska vi fortsätta se filmen, hör av mig senare!

Inlägget för köpingsyran 2009!

Det här inlägget skrev jag för ungefär nio månader sen, men jag minns fortfarande dagen så väl. Så jag tyckte att detta inlägg, som minne, borde vara med i "Det bästa enligt mig". Därför lägger jag upp det. Inlägget kommer från min andra blogg.

Det var denna dag jag träffade Carolina första gången, och blev kär på riktigt.



"KÖPINGSYRAN; EFTER SKOLAN
Skola idag, sen var det att dra ner på yran med Kirre, Nannah, Elli, Anna, Makka och sen träffade vi massa på vägen, så vi är ett litet gäng nu :) Jag åkte virvelvinden två gånger i rad, sen dog min hals. Jag köpte ett par pimpade Shutter Shades. Sen har vi gått runt och blabla. Vid fyra så åkte jag hem, skulle äta. Och jag vet inte om jag får åka in nu vid sex - halv sju, men annars åker jag in igen vid tio och är med folket igen! Man får ju inte missa Fakie som spelar 00:20 i natt!

KÖPINGSYRAN; PÅ KVÄLLEN
Vid halv sju var jag på stan igen. Då träffade man Elli, Nannah, Bella, Makka och alla igen. Vi satt vid någon bro bakom Batman, men sen började vi gå runt och så. Affe och VJ började spraya sånt här jävla gojjs på oss, och jag fick världens klut i håret! afngafnhafn .__. Nannah fick också massa gojjs på sig, så vi köpte våra egna brukar och sprayade på dom. Sen gick vi runt lite. Vi var på marknaden, hemma hos Kirre, jag såg min bror som skrek "RIHIHI", vilket var JÄVLIGT kul att se :D Sen när vi lämnade Kirre's place så ville Elli, Kirre och Makka stanna. Så det blev bara jag, Nannah och Bella. När vi kom till stan träffade vi Nannahs syrra, Carolina. Vacker, så himla vacker. Jag dog typ.. Jag blev kär på direkten ;o Sen gick vi till Tivolit igen och åkte virvelvinden. Och virvelvinden åkte jag 9 gånger, man blir så pepp och glad av den, haha. Sen när det började närma sig halv tolv, så skulle vi åka virvelvinden en gång till. Så jag gick och skulle ta ut pengar och då stod det att jag hade 99 KRONOR OCH 70 ÖRE KVAR ! >.< Faaan, kunde inte ta ut någon hundring. Men pappa kom och räddade mig och gav mig en hundring så vi drog och åkte virvelvinden sen. Vid tolv började vi gå till Hökartorget. Och halv ett spelade Fakie For Nothing, inte lika bra som dom brukar spela. Men, men. Fick iallafall en awesome time när Fakie spelade ändå, det kan man tacka Carolina och Makka för. Resten drog ju ;o När Fakie spelat klart drog jag, Carro och Makka till bion och satte oss där och väntade på pappa. Det tog kanske en kvart innan han kom och hämtade oss. Men när han väl gjorde det, blev det byebye till Carro (dom andra dissade oss, så vi kunde inte säga bye ;o) och sen drog vi hem. När jag kom hem åt jag en macka och sedan la jag mig. Klockan var väl 2 då.

Imorgon blir det yran igen, fast ska försöka spara mina ynkliga 80 kronor på kontot.
Jag spenderade typ... 800 idag :S
JAG HATAR MIGSJÄLV NÄR JAG SPENDERAR PENGAR >.<




All I thought about was that person.
All I know is that I might have feelings.
All I know that it is impossible.
Do you hear my 'God Damn why?!'
Well, you sure do.
Feelings, bro. Feelings."

But together we'd be the perfect soulmates

När pappa kom och hämta mig stannade vi på kolsvahandel och jag fick ett nytt lipsyl plus att istället för godis så köpte jag morötter, brocoli , lättsaltade och dip för ikväll! Baby var ju i stockholm sen imorse men hon är påväg hem nu sen tar hon bussen till moi. Skönt att få träffa mi amor igen. La echo de menos realmente mucho :o (jag saknar henne verkligen mycket). Mi amor chiquitita! Så det blir fredagsmys, antagligen framför en film plus grönsaker & dipp! Och såklart coca cola. Sen vet jag inte :) på söndag är det iaf alla hjärtans dag och jag har en liten present åt baby som jag köpte idag :) mihi, you'll find out on sunday sweetie!

"And everyone you look up to
is really as fucked up as you"

Hey, I didn't say it. Jag la bara upp texten på min blogg ;)

Okej! Nu ska jag göra det EGENTLIGEN skulle göra vid datorn hehe leta fakta om Mark Twain för vi har prov på fem författare på torsdag, måste plugga och få godkänt ju!

Gumdrop, lollipop

Mi amor sover @ mi casa i natt!
Cosy ♥ och jag tar inte med någon data men det gör säkert hon, vi får se.
Har rensat all min musik, i olika mappar för jag får damp när jag måste sitta i typ hundra år leta efter speciella låtar haha. Och nu ser jag "Bring it on: fight to the finish" för typ.... hundrande gången? ;)

DBEM: Techno

DBEM: Det bästa enligt mig!

Techno/etc :
DickheadZ - Suck My D***
Guru Josh Project - Infinity
Tune Up - Ravers Fantasy
Dj Tuzz - 6 Little Eggs
Dj Splash - Flying High
Baracuda - Where Is The Love
Beattraax - Project Well
Benny Benassi - Satisfation
Dj Antoine - Work
Dj Negro - En Sockerbagare
Dj Settler Project - Le re techno
Battle Tecktonik

A freak like me just need infinity

Infinity i mitt hjärta, jag älskar låten! Kan lyssna 1000 gånger om, fortfarande lika bra! Älskar allting, asså åhåhååhåh musik orgasm :O HAHA men ja så bra är den!! Dunk dunk dunk, bass bass bass! Låten duger till alla mina sidor, den arga, den ledsna, den glada, den flummiga. All the time. Perfect. Den peppar, den taggar mig. Jag vet inte, älskar den bara! :D

Lyssna här!:
http://www.youtube.com/watch?v=AUgXBC8UOHY

L-O-L , I do it damn well

Friday, yea
Hey girl
Where's your drink?
We goin' all get real drunk tonight
Hey girl
I got bud we can all get fucked up tonight
By the end of the night
Imma have you drunk and throwing up
By the end of the night
Imma have you so fucked up!

Dagen började med syslöjd och jag skulle för ANDRA gången försöka sticka, gick som förra gången att jag slängde skiten åt helvete och satt bara där. Men då sa min lärare att jag skulle prova virka, vilket var enklare, dock gick det dåligt sen man ska försöka igen nästa gång :) sen var det elevkontakt och då jobbade jag för fullt med matten precis som på svengelska, sen lunch och då åt jag pannkaka muums. Sen svenska, fick sluta tidigare, sen matte, och sen sluta :) duuh ingen kemi för mig !
Efter skolan gick jag och köpte en coca cola light och en kindermaxi då jag väntade på att pappa skulle hämta mig. Träffade dodo & kenny, sen drog jag hem och nu är jag ensam hemma hos mamma tills runt fem typ. Mamma och pappa är i v-ås hos malin, redan glömt vad det har x) dom är ialf där och jag verkligen utnyttjar tillfället och POPPAR musik!!! :D annars gör jag inget speciellt :) åker till pappa = ingen data :'<

The Way I are



I won't worry
Don't you worry
I'll be back
Not in black
Just back
From the past
Fresh & Clean
The way it should be
Not blondie
Just brown
Scream it out loud

Bra & trygg och hjälpsam skola? IN MY FUCKING ASS att det är!

Dagen började med kemi som jag inte gick på. Sen so, gjorde inte så mycket där vi fick mest bara sitta :p sen lunch och sen idrotten, vi körde "klonken" det där spelet dom kör i harry potter -.- så jävla tråkigt ialf. Fattade ingenting typ hahah. Sen gick jag typ 15 minuter innan vi slutade idrotten och fixade mig sen mötte mamma utanför skolan, men fick en tia och köpte en Coca Cola Light i badhuset och den var nästan godare än vanlig cola :p haha. no calories? vem vet. Ialf sen var det mötet, kunde det verkligen gått ännu sämre? Jävla rektor med fitt problem!
1. Han ljög mitt i mitt ansikte! Han hade sagt att jag skulle få slippa gå på kemi'n men nu när alla var där sa han att "jag skulle dit men dra när det poffade" och jag bah "poffa? ah eller hur! du sa förfan att jag fick slippa!!!" jag blev seriöst asförbannad och svor och mamma schh'ade mig men det gick inte! Bögen ljög mitt i ansiktet på mig!
2. Han fick mig att framstå som om att jag ljög, IGEN , när jag sa att inte jävla kärringen i expeditionen ringde upp lärarna som man behövde nå, och att hon inte alls sa "leta efter dom i skolan" (som man måste göra :S) och han bah "nej så är det inte!" jag bah "DET ÄR DET FAN VISST" och mamma vet att det är så, så hon sa" det är det faktiskt!" men bögen gav sig inte, uäh!
3. När jag sa att leif, min kemi lärare, sket i hur jag kände om branden och det och kemin så sa han "nej det gör han inte", seriöst jag skulle kunnat slått honom!

Jävla äckel och jag hatar honom med hela mitt hjärta! Bra & trygg och hjälpsam skola? IN MY FUCKING ASS att det är! Och du suger som rektor, så scew you too!
Drog ialf till baby efter att jag gått på sista 30 minuterna av svenskan. Berättade vad som hände på mötet och så sen gick jag hennes mamma älskling och emil till stan och dom köpte lite saker sen hemåt och då gjorde jag och carolina mat. Sen åt vi och det var jätte gott och sen när dom skjutsa hem mig stanna dom först vid fängelsegården för dom skulle till darling, älsklings faster, å lämna nå. Så när vi åkte var det någon läskig gubbe som titta in i bilen och sen typ följde efter och det såg ut som om han skulle komma och skjuta oss :S men vi drog ialf och nu är jag hemma. Ska hjälpa mamma fixa hennes data som är full med trojaner och sen ska jag duscha, och plugga lite matte och sen sitta vid datan å tv'n :) Och kanske se film. Jag sover hos mamma inatt med, så e'de. Vill bli mer girly snart, GAAHHHH.

OH BUMP IT! I do the time!



Klockrenaste citaten by this chica.

Adhd???

Gick härifrån klockan två typ sen tog det typ fyrtio minuter innan vi kom till stan haha. Köpte mitt häfte jag ska skriva matte i, sen så köpte baby kebabtalltrik som vi delade på sen kom mamma typ fyra :) är hemma nu och baby är as hyper och springer runt och aah ungefär så x) 
Jag har nog adhd men w/e :p
Älskling drar ikväll när mamma drar till jobbet så hon får skjuts. Jag ska inte till pappa idag, men imorgon blir det. Och då ska jag ha mitt cp-skolmöte plus att dagen börjar med kemi vilket gör att jag får ännu mer sovmorgon eftersom jag inte går på den lektionen :) men börjar tjugo över nio, sen får jag väl sitta i skolan tills nästa lektion, typ 1 timme och tio minuter senare :) det kan jag ta.
Känner mig faktiskt duktig som väljer själv att jobba om matten eftersom annars klarar jag inte matten, smart val tkr jag. Kände faktiskt härom dagen att det var nice att faila matten med någon vän, sen när den vännen fick G på omprovet och inte jag, så insåg jag att det är kasst av mig att hålla på såhär och misslyckas. Bra att jag fatta det själv, så jag ska verkligen jobba och som jag sa tidigare: tänka långt!
Behöver nog också nya amigas.. inte för att jag inte tycker om dom jag har nu, klart jag gör! men jag vägrar bli indragen i massa shit igen, vill inte göra dom nya sakerna som vissa gör. Jag vägrar, sorry. Så det måste jag fixa.. inte för att jag inte tycker om dom jag har nu - det gör jag, men för mitt eget bästa ♥

Onsdag 10/02-10

Godmorgon, vaknade tio och nu gör vi inget. Vi ska äta typ. Ikväll åker jag till pappa och där har jag ingen data. Ingen solning idag heller men måste till stan och köpa en matte bok som jag kan skriva i. Sen vet jag inte vad som händer förutom att jag ska till pappa.. Hör av mig senare idag & innan jag drar till kolsva, detta blev väldigt kort men jaja :)


Bild från köpingsyran när jag var hos baby, hon tog denna bild då.
Kommer ihåg att jag typ bantade, hade inte ätit något vettigt,
(knappt godis heller) på en hel vecka och hon frestade med kakor
men jag sket i dom hahaha those were the times........               :(

Tänk om jag fick vara såhär nöjd över mig själv igen, som då..









Skiter egentligen i vad ni tycker, men jag tyckte om mitt utseende då och hade självförtroende, men det försvann jävligt snabbt -.-
Jag kommer bli blond snart, eller nära blond som ljusbrun & löshår för jag vill vara fin igen! Seriöst, behöver självförtroende!!!!

Sötisen innan hon somnat

Det här + coca cola ska det vara!

Sötpluttan sover så gulligt

nyss skrev jag ett inlägg men nu står det bara jävla "error" hela tiden,
seriöst fixa blogghelvetet :S måste väl kunna blogga å-hå-hå-hå


älskling ligger och sover så gulligt i min soffa och jag lindrade in henne i täcket så man ser bara hennes söta huvud på kudden i soffan, naw! jag gjorde några matte sen orka jag inte mer så nu ser jag bring it on från 2004, den från 2000 sög så den orka jag inte se. fett skönt att vara ledig imorgon! om ni bara visste hihi. fast alla kanske är det? hmmn vad vet jag. kabbe är ialf det. ska sova länge! hihi. aja nu ska jag fortsätta se filmen.

ny header också.
och jag som slarvar med stor & liten bokstav men just nu orkar jag inte för att blogg.se f*ttar sig :'>

But I figure it's too good to be true

thinking about this hurts me deeply
i dont even know what went wrong
i guess i could write a book or something
to show how much i could say
& it hurts me that bad
the moment im mad at you
that moment my inside cry and say "but no, its wrong"
i cant even explain myself anymore
all i know is that i hurt, and i feel sad
im just wrong wrong and stupid
i just dont know what the f*ck is wrong between us
we used to be so close
you used to be the one i first talked too under 2 years
the one who understood my tiny problems i had then
the one who never yelled at me
the one who never were mad at me
the one who always trusted me
but i dont know anymore, i just dont :(
im sorry, i just dont wanna cry this much..




my head is like the door on this picture,
a black hole with black dark steps.
you dont know whats waiting, you just know its bad.


jag skriver av mig bättre på engelska, vet inte varför...

So bring it on, watch what I got

Kan väl börja med att säga att dagen varit dålig. Inte att jag bråkat, tjaffsat eller nå men dagen var bara allmänt dålig. Bilden gick sådär, lunchen fetade jag pommesfrites&pizzabröd, sen matte som gick verkligen KASST! fyfan vad jag hatar de. Sen hemkunskap, chill i guess för vi gjorde pizza bullar och dom var jätte goda. Skulle egentligen tränat idag men var för fet/proppmätt för att palla så ja ingen träning idag men det blir imorgon. Besides tänker inte banta, banta är för desperete people å jag vill bara ha plattmage så miiijaa inte banta här inte. Efter skolan klippte jag mig klockan tre vilket blev bra resultat, inget slitet hår längre! fucking hurraayyy! glad tjej för det.  Och jag blev inte ledsen som förra gången för jag har vant mig vid korthår nu :) vilket är ju bra. Ahjuste måste säga en sak, nisse typ höll på att strypa mig idag vid hemkunskapn hon typ drog i min luva så jag fick damp på henne och tog sleven jag rörde om tomatsåsen med och skvätte i hennes face och då släppte hon och nu går hon runt med tomat prickar i ansiktet xd hhhahahha gotcha nisse!

Ska se film nu 'bring it on - fight to the finish' och sen mat och duscha och lite sånt. So cya later.

Vad jag ska göra nu;

Nu blir det att se spider-man 3 , på kanal 3! Börjar nu, klockan nio.


gammal bild på mig

Inte bantning, men träning



Bilden väcker minnen och känslor!... älskling skrev detta FÖRSTA gången jag var hemma hos henne.


Vi bakade pizza och gick till hemköp och älskling hade tydligen 150 spänn på kontot, dagsersättning. Så vi köpte coca cola och sen hem, då var babys föräldrar hemma. Vi fixade pizza och åt, packade hennes saker sen somnade jag i hennes säng och älskling väckte mig typ halv sju då vi skulle gå ut för mamma skulle komma och hämta mig. Sen åkte vi till willys och köpte godis och när jag kom hem städade jag lite i mitt rum fast det börjar bli messy igen, men i garderoben och mina lådor är det ordningn ialf hihi. På onsdag är jag ledig från skolan! YIHO alla är det sen på torsdag ska jag på jävla skolmöte för att min störda biologi lärare säger att jag skolkar och att han bara gav mig godkänt för att vara "snäll" :s så nu kommer jag få massa skit och säkert få massa begränsade saker som pengar eller tid med vänner eller intefan vet jag! Rent jävla helvete lär det bli pågrund av jävla äckel björn. USCH ah USCH!!! men men det löser sig förhoppningvis för jag ska plugga och äga sönder cp-björn och visa att jag visst inte skolkar och att jag engagerar mig! vänta bara jävla äckel! du lär ju bli ägd.. aja nog med cpstörda lärare, för dom tycker vi inte om. Sista dagen jag får äta godis och dricka coca cola idag nu'va! Fast jag tänker inte tappa 2-3 kilo för jag är redan pinnsmal jag behöver egentligen bara träna min mage så får jag min dröm-mage :p så hård träning VARENDA dag nästa vecka! Är pepp å taggad så det här fixar jag. Ingen cola och godis, lär bli svårare men måste fixa't.

Har faktiskt 30spänn i en-kronor och sen en tjuga sparat, så se själva suckers jag kan visst spara hahah jag lär mig. Förhoppningsvis så blir det mer och mer pengar i den lilla burken :) gärna sedlar! (a)

Neejjj nu ska jag inte skriva mer, ciao ciao ciao!



Så här söt var älskling igår, sprang efter mig vart jag än
gick som en söt liten skölpadda, ååh min lilla fjomp :D <3

Go spank my monkey

Vi såg bra filmer igår och vi la oss ungefär halv ett :)
Hahaha måste bara berätta en sak, igår när baby spelade wow så diskade jag och sen städade hennes rum för jag inte hade något annat att göra, men när älskling kom in i rummet så öppnade hon ett skåp för jag skulle hämta en dricka som stod längst upp, och då hörde jag inte att hon öppnade skåpet så när jag vände mig bakåt slog jag i ögonbrynet hahah vi typ garvade aslänge. Sen gjorde jag rent hos hennes hamster och gav henne nytt vatten och ny mat.

Imorse vaknade vi kvart i tio, sedan dess har vi gjort INGET -.- haha. Vet inte vad som händer idag, ska hem till mamma sen iaf.

Provade älsklings mammas klänningar som HON gjort. Jätte duktig!

Fredag 05/02-10

Dagen har gått fort, gått bra också men jag failade fysikprovet -.- aja. Fick 40 spänn av emily för hon köpte linnet :) egentligen 30 mer men hey, allt hon hade :) sen pantade jag vilket gav 23 spänn. 63 kronor minus coca cola och choklad.. Ehe måste passa på för nästa vecka då JÄVLAR!! Jag och älskling ska tappa kilon. Jag ska tappa tre kilon på en vecka, eller åtminstonde två, vet inte hur mycket älskling ska men hon är iallafall på. Så INGET JÄVLA GODIS, ingen cola!!! inget onyttigt och massa grönsaker och bra nyttiga saker måste det bli!

Jag tänker färga håret ljusbrunt och skaffa löshår, yea.
Och sen har jag bokat klipptid idag, klipper mig klockan tre på måndag.
Och sen har jag tryckt igenom mitt hål i läppen så nu har jag en ring på
vänster sida igen, hihi :) fick ryck och gjorde det bara. :)

Sover hos älskling inatt, ensamma hemma för hennes familj + victor har åkt till stockholm.

To fight this thing, until we've won

It's not like I'm walking alone into the valley of the shadow of death
Stand beside one another, 'cause it ain't over yet
I'd be willing to bet that if we don't back down
You and I will be the ones that are holding the Crown in the end
When it's over, we can say, "Well done"
But not yet, 'cause it's only begun
So, pick up, and follow me, we're the only ones
To fight this thing, until we've won

We drive on and don't look back
It doesn't mean we can't learn from our past
All the things that we mighta done wrong
We could've been doing this all along


Everybody, with your fists raised high
Let me hear your battle cry tonight
Stand beside, or step aside
We're on the frontline


And we'll be carrying on, until the day it doesn't matter anymore
Step aside, you forgot what this is for
We fight to live, we live to fight
And tonight, you'll hear my battle cry
We live our lives on the frontlines
We're not afraid of the fast times

These days have opened up my eyes
And now, I see where the threat lies


We've got to lead the way

Worser each day

Fan den här dagen har varit värre än värst och till&med värre än igår. Ville till&med typ dö, så jävla illa har den här dagen varit. Men ÄNTLIGEN är det bättre, thank god! Ialf, så gick fysik provet rätt så bra TROR JAG men matte b-del provet gick sämst. As usual. Var med älskling efter skolan, fikade lite och så, sen har jag mysit i soffan framför tvn med baby, låg i hennes famn för älskling följde med mig hem, hon skjutsade mig på cykeln så söt som hon är ♥ imorgon är det fredag, skönt och jag ska sova hos baby. Sen vet jag inte vad som händer. Min älskling är allmänt söt just nu hihi ♥ men hon ska nog gå snart för jag måste sova, skönt att inte ha något att plugga ikväll ialf. Ni får två egobilder och thats it. Ahjuste elli spelade in en sneaky video på mig, seriöst haha jag blev fan rädd. I studiehallen gick hon under bordet när jag inte märkte sen såg jag henne och då filma hon mig och jag typ skrek, det var så jävla klockrent och jag nisse och elli skratta åt det jätte länge! Fortfarande till och med hahah. Kanske laddar upp den någon gång, kanske inte. Orkar nog inte men men! Ska dra nu, för jag orkar inte skriva. Som sagt mitt långa inlägg om det jag skulle skriva om, blir någon annan dag. Orkar inte just nu. Hihi.

 

Feels like I'm falling deeper, deeper inside myself.
Feels like I'm growing weaker, much weaker each day.

Tired chick

howdy här sitter en trött amanda som inte orkar bry sig om storbokstav/liten bokstav eller "komma" på dom ställena dom ska vara på. too bad. gick upp kvart i åtta, blev klar tio i åtta haha, fem minuter aja :) sen dess har jag suttit vid datorn och ätit en macka och jag ska väcka lilla plutten om typ fem minuter, sen åker vi klockan nio till skolan :) måste ju vara i skolan i bra tid och plugga till mitt j*vla fysikprov som jag har första lektionen! aja men det går bra, hoppas jag. idag vet jag inte vad som händer. FÅR FÖRHOPPNINGSVIS BOKA KLIPPTID!!!! :@ aja.. kanske händer kanske inte , vi lär ju se. aja, men nu ska jag sluta här och väcka plutt-älskling. ciaoo,

Skotta snö

Typ halv tio gick jag och älskling ut och skottade snö och gjorde en snögrotta hahahha, så härligt att jag fastnade med min lilla röv, kanske börjar bli för stor för sånt? nej då men det var första gången sen jag var.. säkert tio år som jag gjort sånt där, hihi, väckte gamla minnen kan jag säga. Plus att jag inte är ledsen längre, fortfarande besviken men men..

Ser på ett djurprogram... blir jätte ledsen. Seriöst, jag kan gråta när som helst. Kul att jag grät för några sekunder sen, eller det kom tårar.. stora djur ger sig på söta pingvin ungar och fågelungar.. seriöst, jag tål inte sånt!! call me a pussy, men det kallas ha ett varm jätte och känslor.. aja, ska lägga oss strax. Så godnatt.

Jag har lust att bli vegetarian!

I guess I'll just sit with drumboy, atleast he knows how to hit



Dagen har verkligen varit kass. K a s s . Så jävla dålig. I mer än 4 timmar. Sista lektionen engelskan, så blev det okej igen, thank god.. ialf så var alla lektioner chilliga i guess :) men var inte på svenskan, private reasons.  Var ialf inte där. Men jag har pluggat fysik på svengelska så jag kan ialf lite tills imorgon.  På lunchen så åt jag makka frida sucke och natta på gamla Waynes Coffee. Det smakade typ nasty plus att jag tror att maten är rutten, helt enkelt rutten :s äääckligt, ät inte där! Plus att baguetten var torr .__. aja, skitsamma ska inte slösa all tid på det. Efter skolan var jag med baby och nisse sen drog vi till verona, nisse drog och jag och baby åt ostbröd och vitsås och sen typ tjugo i fem hämtade mamma oss vid verona. Och direkt när jag kom hem skulle jag laga mat. Mamma ville ha bacon omelett så jag gjorde det till henne, malin och baby men en vanlig till mig :) har ätit klart och ser tv nu, någon film på Tv Fyra Film. Den ser najs ut men jag måste duscha sen plugga. Mitt långa inlägg kommer imorgon :) kanske hör av mig sen också. Ska tanka hem en film nu, ciao.

And still you see just changes

Uuh okej godmorgon, nyss när jag tittade statistiken var 50 st :o

För det första hade jag världens läskigaste dröm, som började helt normalt och sen blev det värre och värre, 2012. Så. Fyfan alltså. Skit läskigt! Aja, den var jätte läskig iaf, drömmen asså.
Vaknade fem över sju, gick upp tio över, ta på sig kläder, tvätta ansiktekt, på med foundation och deo, kamma&platta håret, bädda sängen, packa sina saker & gå ner. Så nu sitter jag här. Är jätte trött. Men tänker skriva ändå. Har faktiskt en sak jag måste säga, eller säga och säga - snarare lätta på hjärtat elr nå.

Alla säger att jag förändrat mig jättemycket och att det fortfarande häner vilket är jätte jobbigt för att det är sant och jobbigt för mig. Jag vill inte ändras. Jag har inte bett om det. Och det är så jävla synd att det ska bli så då. Det typ tar över mig. Men tänk om jag skulle ta åt mig av alla jävla gånger folk säger "du har förändrats, du är inte som förr då vi brukade ...........(det är olika). men jag ser igenom den riktiga amanda när du skrattar och ler". Det var jätte jobbigt att höra kan jag lova, för jag vet hur mycket jag förändrats men jag fattar inte varför eller hur! Anyways. Kanske lika bra om jag tar åt mig av det där, och ändrar mig en sista gång till det jag var i slutet av maj 2009? Jag kände att det var typ jag. Både flickig, både pojkig, bara mig. Mig. Migsjälv.




Jag behöver inte just blont hår eller mina läppiercingar...
men under den där tiden var JAG mig SJÄLV.

Men va

WOOT. 42?? ehh brukar ha 13 läsare per dag, är glad för dem. men 42 hallå :o vart kom dom ifrån?? haha men bra, i guess ;)

Baby don't worry, you are only.

Ja något långt inlägg som jag skulle skriva om blev ju inte av. Pluggade för fullt, duschade, åt och sen kom älskling förbi en stund men hon har dragit för en stund sen. Ska nog ialf sova nu tror jag, eller alla säger att paradise hotel finalen är najs, så vi får se :) men ah, hörs imorgon.

I love you Carolina Peralta <3
It's us forever. You and me together.
Apart from each other? No, never.
Baby don't worry, you are only.
Thank you for everything you've done to me.
But I guess I can't thank you enough.
Please forgive me for my moments I can have,
and had. But I love you and I can't
be without you and I hope you know it. <3

Tisdag 02/02-10

Hälsobesöket tog lång tid, kanske fyrtio minuter men det var för att vi pratade om branden i typ tjugofem minuter -.- aja. Efter det träffade jag älsklingen sista halvtimmen innan jag började, eller ja en stund för hon drog sen. Så då träffade jag nisse och hon bah "ah hoppas det går bra idag" jag bah "WHOOT" då sa hon "men vi har ju so prov idag? glömt x)" jag bah "NEJ DET ÄR PÅ TORSDAG!!!:O" , "nej det är idag" sa hon då. Jag typ dog, kul att vi skulle ha so prov just då, lektionen som kom -.- det gick bra på första sidan, sen dom tre sista sidorna... FAIL. Not epic. Just fail. Så himla misslyckat -.- jag som skulle minst få G+ på detta prov -.- fail, AGAIN!! ååååh får damp på mig själv har ju fan ingen koll på proven -.- bara att jag har fysik prov på torsdag men det har jag fixat alla anteckningar till och så, så ikväll blir det VERKLIGEN att plugga!!!!! ialf, sen efter so var det lunch, fick extra lång lunch eftersom att jag var tio minuter där och gjorde provet sen klar. Nisse också. Vi köpte coca cola, baguette, två kindermaxi och en kinder bueno. Varav colan, baguetten och en kindermaxi var min.. eheh *skäms* ska inte äta men så grymt svårt att sluta äta godis!! åååååh hirghriu seriöst. Sen hade vi massa lektioner och det gick väl bra i guess. Orkar inte komma ihåg vad jag gjorde. Har fått ryck och glömt bort. Sen så efter skolan drog jag till stan träffade älskling och massa sen drog vi till phone house och sen till andres. Jag gjorde ett likadant armband som jag och älskling har, för han ville ha ett. Sen så åt vi russin haha gott är det! Sen gick jag till furan runt halv sex för där skulle mamma hämta mig efter att hon köpt cigg, sen hem och lämna väskan på rummet och nu sitter jag här. Ska duscha nu, när jag är klar med detta inlägg, om jag hinner. Vi ska äta snart. Men jag hinner nog. Sen efter maten ska jag tamefan plugga! Seriös, måste vara seriös med skolan! Inte bara glida runt som förut. Na-ah. Jag kan klara det, utan ett tionde år på kabbe, fuck no jag fixar detta! I always do, so fuck you! :D Har ont i nacken, blökh. 18:18 nu *puss på telefonen* hahahah. Aja har mensvärk och börjar få ont i huvudet också ;s najs blandning + trötthet.. och hunger. Amen vafan, nu ska jag avsluta detta. Funderar på att skriva ett långt inlägg sen, och om vad det handlar om lär ni se då! Ciao, hör av mig sen.

These days have opened up my eyes. And now, I see where the threat lies.

Seriöst. Har fått nog. Jag har seriöst NOLL socialt liv. Nada. Zero. None.
Helt jävla lonely, e n s a m. Blir verkligen lack på det. Obeskrivligt är det också. Sitter alltid hemma och gör samma jävla ditten och datten. KUL JÄVLA LIV. Nej. Not. No. Na-ah. Nein! Hallå?? någon jävla kompis där ute som kan rädda mig eller?? var med mig för en gångsskull utanför skolan?? eller?? seriöst seriöst seriöst.

Tänker lägga mig nu -.- har ju ändå inget annat att göra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
förlåt för hejhej klago-amanda! men orka bry sig just nu? NEJ

Måndag 01/02-10



Här får ni en bild, tagen av min nya mobil som kom idag!! :D so excited.
Idag började dagen ialf med engelska, inte så jobbig. Sen rast som spenderades med nisse och makka och sen bild, det var ganska chill. Jag valde att jobba i photoshop. Jag har valt ett känt konstvärk, sen ska jag få låna skolan kamera och sen försöka göra likadant i photoshop och sånt, klistra in och massa! Happy, får jobba hemma också eftersom jag har alla mina penslar, fonter, effekter och sånt i min data i photoshop :) så det känns nice. Sen på bilden, gick jag också och hämtade min nya mobil eftersom jag inte hade något annat att göra så jag smet iväg fem min och hämtade mobilen hos älskling som var i badhuset :) så jag fixade allting så det är anpassad för mig :) och nu ska jag rensa mitt minneskort på telefonen :) har massa skit och lika bra att rensa. Ialf. Efter bilden var det lunch, träffade emil på stan med nisse och makka, sen matte och sen hemkunskap. Vi gjorde gulasch-soppa. Eller ja, jag gjorde kan man säga x) eftersom det alltid är jag som jobbar typ hårdast och är snabb och gör allt. Men men, den blev asgod! Såklart haha. Sen slutade jag, träffade älskling och det är ju åtta månader idag, fast det vart inget 'speciellt mys' :( men men... nästa gång. Eller hon ska åka till peru från 12 februari till 19 mars.. hur ska jag klara mig? Vi får se. Älsklings mamma & victor skjutsade hem mig klockan sex och nu har jag precis ätit. Ska plugga so prov och fysik prov och sen duscha. Eller så duschar jag först, vem vet :) blir nog lite tv också sen. Och sen messa i nya mobilen, i love it! Ljudet är awesome och kameran är faktiskt bra. Helt okej. Det är okej, massa okej. Hör nog av mig senare :)

Här får ni lite fina bilder från idag ;)





8 månader ♥


Åtta månader idag med min fina och bästa älskling.
Minns fortfarande allt från första gångerna. Det får mig så glad över minnena, men ändå samtidigt ledsen för jag vill ju ha det som förut. Du med. Men vet du vad älskling? Vi kan fixa det här så att det blir som båda vill. Vi kan vinna över svartsjuka. Vår kärlek är starkare än allt. Och jag älskar dig och jag hoppas du vet det. Förlåt för alla dom gånger, men jag älsk-älsk-älskar dig mer än du tror! Alltid C + A
RSS 2.0