Om

Min profilbild

♣ Amanda ♣

Hello, Amanda här. Jag är en brud född 1995 & bisexuell :) man blir kär i personen, inte könet. I min blogg skriver jag om vad jag vill, för detta är mitt ställe att skriva på. Gillar ni det inte, läs inte. Tycker ni om det, fortsätt läsa & följ gärna med bloglovin :) jag svarar gärna på frågor, så ahh är det något så skriv en kommentar med antingen e-mail eller din blogglänk så skriver jag tillbaka :)

Min Andra Blogg
Kirre
Syster
Emelie/Ichmed
Emelie
Nisse

Sometimes I'm a million colors, sometimes I'm black & white

Skriver en blogg senare, vill bara säga det här..
Andra dagen i rad jag har en sån här dröm. Läskigt fan. Den var ännu värre den här gången! Det får inte betyda något, det får inte får inte! Sorry men jag är lite weird angående drömmar som verkar "riktiga".. aja...

P!nk - So what



Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na Na
Na Na Na Na Na Na

I guess i just lost my husband
I don't know where he went
So i'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent
I got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just checked my table
And gave to Jessica Simp- Shit!
I guess i'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit
What if this song's on the radio
Then somebody's gonna die
I'm gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na Na Na Na Na Na Na
He's gonna start a fight
Na Na Na Na Na Na Na
We're all gonna get in a fight!

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

You weren't fair
You never were
You want it all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done (we're done)
I'm gonna show you tonight
I'm alright(I'm alright),I'm just fine (I'm just fine)
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

No No, No No
I Don't want you tonight
You weren't fair
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Ba da da da da da

Slänger in en bild på pappa...

...vart jag & malin fått våra retard-minds från? HAHA :D


GRATTIS !

Grattis pappa!

Godmorgon alla! Jag vaknade faktiskt tjugo över nio, självmant idag! Inte av alarm, haha. Fast vi la ju oss typ tolv så :) Älskling vaknade typ halv. Idag fyller pappa år, så grattis grattis grattis! :D

Min dröm inatt kan ju dra åt helvete. Men den kändes så jävla riktig. Plus att när jag vaknade grät jag, och när jag torkade bort tårarna och somnade om  -fortsatte drömmen.

Idag blir det fira pappa, sen efter det vet jag inte :D Film? (a)
Skulle lägga in en bild på pappa, men har faktiskt ingen :( får be syrran ge min någon senare!

Hennes smärta, hennes tankar..

...men när jag tittar i hennes ögon och ser sorgen som jag vet att hon bär, så är det jag som gråter. hon gråter genom mig. för att jag kan. hon kan inte, djur kan inte gråta med tårar. men jag ser att hon gråter inombords. madicken, jag vet att det är något fel. vill kunna prata med dig, veta vad som är fel. jag har mina aningar, men det räcker inte. måste veta exakt. jag är så känslig, men inte galen, jag vet att du mår dåligt. saknar du någon? saknar du en hund-kompis? vad saknar du? vad tänker du? vad vill du? :( jag vill göra dig hel igen. du har aldrig varit så här.. det har kommit med åren efter branden. vad kan jag göra för dig? jag vill hjälpa... pallar inte se dig må dåligt. inte ens djur får må dåligt för mig, speciellt inte mina egna.. <3

Mitt 2009

(kanske lite sent, men ändå)

Januari: Jag hade brunt hår, jag var wemo och var kär i T. Vi var bästa vänner och sa att vi alltid skulle vara det. Jag trodde inte på kärleken då, eftersom den aldrig hade hänt mig.

Februari: Jag blev mer och mer emo, mobbad var jag också, mådde skit och var typ suicidal. Men jag antar att det bara hörde dit. Fortfarande ingen kärlek för mig.

Mars: Då träffade jag F, och vi blev tillsammans. Vi lovade att aldrig skiljas åt, det skulle vara vi föralltid. Jag var mindre suicidal då, men fortfarande emo.

April: I mitten av denna månad tog det slut, orkade inte med henne. Svartsjukan tog över och jag visste att hon varit otrogen. Orkade inte. Jag led inte när jag gjorde slut heller. Jag mådde bara bra. Sen blev jag mindre och mindre emo, jag tänkte att jag skulle bli något slags "scene queen" som min kompis Elli & Bella var. Jag började bleka håret från svart, för jag skulle bli platina blond!
 
Maj: Jag blev mer och mer "scene", förutom mina kläder. Mitt hår var lite ljusare än gult och jag gick runt med turqose-hårförlängning. Jag gillade det. Jag hade självförtroende då, som jag aldrig haft förut. Denna månad var också köpingsyran. Den bästa någonsin. Jag hade mitt livs bästa helg då. Jag träffade en underbar flicka som hette Carolina, jag visste inte vem hon var - bara att jag ville ha henne & redan dagen efter att vi träffats första gången, fick jag reda på av Nannah (carolinas låtsas syrra) att Carolina gillade mig. Jag var happyface hela dagen, hela helgen. Den tredje dagen, på söndagen, var jag hos carolina. Vi kysstes för första gången, allt var så magiskt och underbart. Vänskapen med T suddades ut...

Juni: Första juni blev vi tillsammans. Jag sket i löshåret, men jag var nu platina blond och vågade gå runt i shorts. Självförtroendet var fortfarande bra. Allt var felfritt. Livet var bra. Jag älskade livet. Sommaren var bäst.

Juli: Jag och Carolina hade väl vårat första "bråk" om man kan kalla det, men det var inte så mycket mer än det. Jag kommer ihåg vad jag sa, "man kan aldrig vara aldrig på dig, det går inte, du är för söt!". Det gör ont när jag tänker på det nu, januari 2010.

Augusti: Inte så mycket hände, jag ville färga håret brunt men gjorde det inte än. Det fick vänta.

September: Tror det var den här månaden jag färgade håret, men det blev grönt. Jag blev helt förstörd, och när älskling betalade min klippning så det blev SKIT KORT (jag var ovan) och färgning, så hjälpte inget. Håret var fortfarande grönt och jag var så ledsen att när älskling skulle trösta mig, så puttade jag bort henne och sprang iväg. Tyvärr... Men det ordnade sig till slut!

Oktober: Fortfarande inte så mycket mer som hände. Månaderna går, vi älskar varande mer och mer för varje dag. Vi har varit nonstop sen första dagen vi sågs, det är bäst så. Vi kan inte vara utan varandra.

November: Min födelsedag i denna månad, firades med familjen och älskling. Fick världens bästa födelsedag med bästa presenter. Inget mer jag kunde begära.

December: Första december, ett halvt år med Carolina. Vi bestämde oss att på vår 1 års dag, ska vi förlova oss. Det är fortfarande bestämt, nu när åtta månader har gått! Julafton var också helt otrolig, bästbästbäst! Nyår, ojoj finns det ord som kan förklara nyår? Tror inte det. Firades med Carolina. Syster och Nadja träffade vi också. Härligt härligt, den kommer jag alltid minnas.

Och nu var året slut. Ett nytt år väntar oss, en framtid, tillsammans!

Titta vad jag hittade i Nisse's mobil...


Från sommaren 2009, någonstans i mitten måste det vara! ♥

Och snart är det åtta månader för oss,
på måndag - första februari ♥

It's my jam, turn it up now ♥

Den här dagen har varit lite förjävlig men men. Det ordnade sig. Och dagen blev ändå rätt så okej. Efter skolan var jag med baby, nisse, fabbe och nanja kanske en timme. Sen drog vi till älskling vid halv fem, packade hennes saker och sen hämtade mina saker när pappa kom, hos mamma. Sen åkte vi och handlade lite på Big Inn och sen hemåt. Har ju visst data, för älsklingen ska sova hos mig i natt! hihi ♥ och imorgon fyller pappa år, så då blir det att fira honom, grattis i förskott by the way! Ikväll vet jag inte vad som händer. Älskling vid WoW och jag framför So & Matte? Skitkul, men det måste göras. (Som jag alltid säger, men som aldrig blir av (a) hahah).


Och det var då själve fan!! Eller skitsamma. Jag trodde att personen jag skulle köpa mobilen av skulle backa ur för hon hade inte svarat på hela dagen. Men nu, för kanske 20 minuter sedan sa hon att hon skickar den på måndag, ändrade planer, hon skickar den IKVÄLL!. Äntligen! I want it, I want, I need it!
 

Bitch slap



Har nyss sett den här filmen, as bra! (a)

BASHING GASH!
Hell yeeeaa.

Ändring! Annan telefon på G.

Jag köper en rosa w595 istället, nice nice :)





VARFÖR ÄR BLOGG.SE STÖRT HELA JÄVLA TIDEN?!
Man kan knappt logga in, eller skriva inlägg eller ens något!
Plus att statistiken är cp. Aja.

Trötter

Har bytit header nu, försöker att fixa bakgrunden också, men men. Vi får se hur det går, och går det inte så ska jag ändra tillbaka till hur det var, eller jag gör det nu. Haha, lika bra (a).
Imorse vaknade jag tio i sju, pallade inte gå upp, var jätte trött så jag fick vara hemma idag med. Somnade om och vaknade halv tio. Och nu sitter jag här vid bloggen, som vanligt då hehe :) Vet inte vad jag gör idag, kanske pluggar? :)
Ser ialf just nu på National Geographic Channel, fan dom riskerar ju livet >.< aja.. älskling är här, vi ska äta frukost snart.


Gammal bild, sommaren 2009

I be you'r love, be everything that you need

Vid ett somnade jag och vid två vaknade jag igen, fick något ryck och städade min garderob. Nu är den inte stökig längre. Plus att jag fixade mina kläder också.
Nisse var så söt och sov inne hos mig i min stolkorg, så jag passade på att ta kort på honom. Så söt när han sover, plus att han typ kramar om mina strumpor x) !! haha så gullig han är <3
Älskling ska komma snart, tror jag, jag vet inte riktigt längre. Hon skulle men det blev något hemma, så jag vet inte. Vi får se. Hoppas iallafall att hon kommer. Nu ska jag titta lite på tv och senare ska vi äta, plättar! Muuuuums.

En förkyld Amanda

I natt vaknade jag typ kvart i ett för jag hade fått sms av bebis, sen ringde jag en stund sen typ blev det helt sär så det las på sen tutade det snabbt på något konstigt sätt. Kunde inte ens skicka sms ;s men efter typ en halv timme så funkade det igen, ringde henne igen och sen blabla, blev bra igen sen. Somnade och sen vaknade jag åtta imorse, satte på tv, somnade om en liten stund, sen skulle jag gå upp halv nio. Fixade mig lite slarvligt, håret rörde jag inte för det orkade jag inte. Men sen vid nio åkte vi och handlade. Det blev massa :D Hihi, vårat bord blev fullt :o mamma köpte nyponsoppa till mig, sen köpte hon vindruvor, två kexchoklad och en cocacola & ostbågar till mig också, hihi :) Och sen baaaaaaaaaaara gott :D asså maten menar jag nu, bara gott :) Kanske förutom fisken? Hihih. När vi kom hem packade vi upp, hjälpte mamma, och nu fick jag äntligen nytt schampoo hihi :) jag böt schampoo igen, måste ju prova och se vad som är bäst för mitt slitna, men snart friska, hår :) Sen när vi var klara så åkte vi en snabbis till min skola, jag skulle hämta matteboken + att nisse skulle prova min försmå, aldrig använda, trashbyxor :) hon ska köpa dom imorgon, eller fredag.. beror på om jag går till skolan imorgo eller inte. Men vi får se :) Sen hem igen, satte mig och tittade på tv och nu skriver jag blogg OCH tittar på biggest loosers, det är bra. Ska äta min risifrutti som jag fick av mamma nu, min frukost :) och sen kanske några vindruvor, mums. Hittade tyvärr ingen Vitamin Defence :( men men. Fick också mina pengar idag, synd bara att jag inte hittat någon billig mobil än. Det blir inte w902 eller c905, sen blir nog en w580i.. som jag hade förut. Eller något annat. Det får duga nu, har inte råd med något annat men jag MÅSTE iallafall ha en annan mobil.


Vårt fulla bord med mat!


Det jätte stora äpplet!


Och här är linnet jag fick av nisse igår,
plus att man ser min lilla putmage som snart ska bort!! :D

I just didn't know what to do

And here we go again..

ale nie jestem taka osoba,
jak będę kiedyś mógł pokazać?

aja

Tråktråk

That's so ugly
But the next one is awesome
It is stylish, it got glitter on the waffles


Haha random shit jag kommer på när jag har tråkigt..

New sofa

Nu har en ny svart soffa flyttat in hos mig hihi tack älskling ♥

& nu ska jag plugga lite So.

Even if the sky is falling down

Vaknade idag, ville inte gå upp för jag var så j*vla trött. Jaha, förkyld har jag blivit också, sant som jag skrev. Men pallrade mig dit, till veckans värsta dag och tog mig igen den. Fast på matten var jag inte med för jag mådde så illa så att jag la mig i ett vilo rum den timmen. Sen träffade jag och nisse min älskling och emil på lunchen. Ah, sen läste jag ut Oliwer Twist på 100 sidor på en timme, var tvungen att ha den utläst till imorgon. Inte direkt att jag kanske går imorgon? Mår ganska dåligt, min näsa slutar inte rinna och det är jätte jobbigt.. Mamma sa att hon var förvånad att jag ens gick idag, hihi, men hon låter mig vara hemma imorgon. Fast jag vet inte riktigt, vi får se sen. Efter skolan var jag med älskling, emil och nisse sen träffade vi några på stan sen när jag och baby kom hem till henne så skulle vi åka och städa ur deras gamla lägenhet. Och vid tjugo över fem kom mamma och hämtade mig. När vi kom hem åt jag mina två sista rader av min kexchoklad jag fick igår, hihi. Har också druckit en Vitamin Care, hette den denna gång för Defence var slut. Den var svartvinbär, inte det godaste men det funkade. Nu ska jag nog titta gratisbio, bilddagboken och sånt :) hör sen.

VAD SKÖNT DET SKULLE VARA ATT SOVA!
Men får inte, för då kan jag inte sova ikväll istället .__.


So baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
Baby are you down down down down down,
Dowwwnnnnn, Dowwnnnnn,
Baby are you down down down down down,
Downnnnn, Downnnnnn,
Even if the sky is falling down,

Just let it be, come on and bring your body next to me,
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getaway.

I hope you understand



Jag 2007.. med mitt fina blonda naturliga hår.

I just don't belong here?
I just can't find myself.


Godnatttttttt.

I don't care so just call me crazy


Sitter då här med min Vitamin Defence, som dock är slut nu :( skit god iallafall! Kan tänka mig dricka sånt istället för coca cola?? Ja tack.
har nyss kommit hem från sos. Hade ju bokat nytt möte. Det gick bra, fick veta att det är en kvinna, vilket vi misstänkte. Hennes jävla text stämde in på hur personen vi var 99% säkra på att det var, as bra. Busted. Och skit lågt av dig. Patetiskt också. Hon hade tagit händelser som jag varit med om, som hände för mer än ETT ÅR SEDAN! Och mixtrat med det hon "tyckte". Att jag hängde med en 19åring som jag hade sex med och söp med. Ja, jag super jätte mycket. Varenda helg, ska nog supa ikväll också?! På en måndag! HALLÅ VAR ÄR FESTEN?! Snälla behöver verkligen dricka. NOT!  jag super inte, så sjukt lågt att ens ljuga. Plus det är väl MITT och min FAMILJS business vem jag är tillsammans med?! Ska du skita. F*ck vad du har ställt till med asså. Aja.
Annars har min dag varit lugn.  Spelade lite WII på lunchen, åt lunch också då. Typ as lite med ändå. Sen lagade vi fiskgratäng på hemkunskapen som ingen i vårt kök åt. Vi åt bara såsen och potatisen, hihi. Tycker inte om fisk, inte det tattiga och billiga man får tillaga i skolan, come oonee det smakar skit :D
Sen så halkade jag och carolina idag när vi cyklade hem till henne, hahah seriöst vi typ dog. Rätt som det var så ramlade vi bara med cyklen och hon såg död ut och jag låg och skrattade åt min smärta som jag fick i röven!! HAHA, as kuuul, måste sett grymt kul ut för dom som såg oss? Ofc haha!
Ska snart äta, sen vet jag inte vad som händer. Eller jo faktiskt xD Klockan sju, om typ en timme ska jag vara hos carolina tills nio. Mamma ska på nattmöte på jobbet så då fick jag vara hos carolina så länge :) Plus att vi ska äta snart.
Ännu en sak också, angående mobiler. Ska nog köpa en mellan bra mobil, för jag kommer inte kunna köpa varken w902 eller c905 som jag ville ha :( Men men.. får en mellan bra.

Och jag älskar dig, P.
Du får inte tro något annat.

No matter what happens, i cant let you go

every day, day
every night, every night
i wanna see you baby standing by my side
im goin down on my, on my knees for you
for your love i'd do it, for your sake, belive i do
your love is just raisin my hopes
no matter what happens, i cant let you go




carolinas och min första kyss-bild...<3
den är jätte gammal.. då jag också hade lite sådär emo kläder .__.

ATM: hufhe4guihd

C-A-N-T  F-I-G-H-T  B-A-C-K  R-I-G-H-T  N-O-W  !!
eywuhdufwhfuweghuweghuweghewughewhguehguerghr

Kladdkaka.. dåligt!


En god kladdkaka nu såhär på söndagskvällen!
Imorgon blir det träning och jag ska försöka att leva utan godis från måndag-fredag! Ska köra stenhårt!

Brooke Knows Best

Är hemma nu, var tvungen att åka hem vid fyra. Men men. Blev heller ingen träning idag, UÄÄH för det ville jag ju :( har iallafall lyckats sålt två marwin linnen till nannah :) ska nog försöka sälja lite annat sh*t som är för smått eller aldrig vänt eller helt enkelt, ja växt ut. Får se, får se :) Just nu håller mamma iallafall på med maten och jag tittar på Brooke Knows Best och skriver blogg som ni märker. Ska duscha senare ikväll, malin stannar hos mamma också fast bara tills imorgon så jag blir inte själv ikväll iaf. Skönt det.

Nu ska jag lägga in mina nytvätta kläder som ligger på min säng, sen packa upp min väska och så. Vet inte vad som händer sen, men något lär ju hända. TV kanske? ;)

Stripperpole

Dagen har so far spenderats framför Brooke Knows Best. Så bra det är, tycker jag ialf :) Haha, skulle faktiskt kunna tänka mig träna med en stripperpole? Asså, man tränar ju magen och överkroppen. Jag ska f*n prova!

Ikväll blir det att duscha, plugga lite, tv och data? Ruuuligt, nej men det är skola imorgon. Tråkigt, vill ha lov, hela tiden. Att man inte kan födas med all kunskap? Hur grymt skulle inte det vara liksom?! :D Einstein where are you??

Missing you

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you

We just like to party pa-pa-pa-pa-party yeah

Nannah och hugo kom hit till älskling. Vi åt min favorit mat (muuums!!) och sen provade Nannah några klänningar, hon fyller snart femton och det firas STORT i Peru :) Men sen drog dom typ runt sex, och då bakade älskling en sockerkaka, sen såg vi Patrik 1,5. Chill, haha. Sen så har filmen nyss slutat och vi ska duscha nu tror jag. Sen blir det väl mer film och så :) Oj, väldigt sjukt kort inlägg nu.. men orkar inte skriva, har f*n varit pissnödig hela dagen så min mage gör ont nu? Asså fråga mig inte ens >.< det försvinner väl snart!

Jag har hittat massa kläder på internet som jag vill ha + löshår. *suck*. Om man bara hade pengar liksom?!. Imorgon ska jag ialf träna! Ville göra det ikväll men det är ju cp helg så det var stängt. Så jag tränar imorgon runt halv fem med älskling andres och krille :) och sen stannar jag hos mamma tills onsdag. Gallant, serru. Nu ska jag ialf duscha, skööönt. Och sen tänker jag verkligen försöka att INTE äta något mer ikväll, vill inte att hela j*vla skiten kommer upp igen? Nej Tack! Jag behåller gärna det jag ätit.. Även fast jag vågade äta choklad idag, och massa mat + glass till efterrätt? FYF*N AMANDA SKÄÄÄRRPPP DIG. Med ett starkt j*vla bälte. Kan inte fortsätta såhär. Nu måste jag ta mig samman, och faktiskt fullfölja det. JAG SKA HA PLATT MAGE TILLS SOMMAREN, även om det betyder att inte äta godis nå mer! PEACE OUT.


Daddy I'm so sorry I'm so so-so-sorry yeah
We just like to party pa-pa-pa-pa-party yeah

Myyysigt? NEJ!

Myyysigt? NEJ!

Vi la oss ganska bra tid igår, kvart över tolv! Bra för att vara oss. Innan vi la oss hade vi sett The Mumie & Be Cool, två asbra filmer! Sen la vi oss och allt det där, sen vaknade jag typ klockan sex, världens huvudvärk och jag mår så jävla illa. Säger till älskling att jag måste på toa, hon hängde med. Jag var påväg att spy typ tre gånger men ändå kom det inget efter typ EN TIMME. Sen kom hennes mamma hem från jobbet typ kvart över sju, då satt jag fortfarande kvar där.. sen när vi gick ut i köket och jag druckit lite Samarin, då kom det .__: fyfan så äckligt! Men sen la vi oss typ åtta igen, sen kanske en halvtimme senare vaknade jag av att jag är påväg att spy. Sätter mig upp i sängen, tar fram hinken och spyr >.< sen somnade jag igen. Myyysigt? NEJ!. Älsklings mamma sa att det är för att jag har sabbat min kropp med för mycket godis och cola och sånt, för färgen och det på min spya visade det. Jag kommer nog inte våga äta så mycket godis igen?! läääääääskigt.

Vaknade iallafall halv tolv, för drygt 20 min sen. Vet inte vad vi ska göra, hör av mig senare ialf.

Hårförlängning?


Snälla? Pengar, pengar vart är du?
Jag har önskat mig löshår snart.. ETT ÅR!
I need, I want!
Hoppas jag får hela mitt barnbidrag SNART så att jag kan köpa löshår =/ pleeeaasseee.

Uggs


Tänkte bara fråga,
vad tycker ni om uggs?
Har ni själva ett par?

Jag har ett par svarta, dom är så sjukt nice.
Det enda minuset är att så fort man går i djupsnö blir skorna ganska blöta tillslut... men men det får man leva det om man köpt uggs.

Sabayonne - gratinerade blåbär och jordgubbar

Jag och älskling har nyss gjort Sabayonne - gratinerade blåbär och jordgubbar.
Så sjukt gott! Första gången misslyckades vi, men sen blev det bra!







Vet vad man ska ha i, men jag vet inte hur mycket av allt.
Men det finns säkert på Google.

Kläder jag vill ha!

Från Bik Bok:


599:-


299:-



699:-


Från Gina:


199:-



249:-


149:-


JA TACK!
Pengar skulle sitta fint, yesyes.

Vilken mobil??


Jag har alltid varit mot andra mobiler än w902, den svarta. Sen såg jag att c905 var sjukt bra.. Så jag vet inte. Vilken blir det? Det återstår att se den 27:e!!


Och sen var det en sak till..
mamma ringde och berättade att mina bilder kommit!
Hon kanske kommer och lämnar dom här sen, vill verkligen se!! :D
Snälla mamma? (a)

The look of you'r face could light up a room

Skola idag. Pretty boring, men men. Gjorde inte så mycket. Gaah har till och med glömt det lilla jag gjort? Skulle tydligen inte till sos idag, skulle boka ny tid. Men jag fick dra ett ändå (a) thaank you. Sover hos älskling inatt iallafall, vi drar kanske ut senare och träffar folk eller nått. Vet inte riktigtr än.

Har skaffat bloglovin nu jag också, så har du en nice blogg, så följer jag dig med bloglovin om du gör det med min blogg :)







Can you take me back to the person I used to be?

Hot chocolate


Har ni prövat att dricka varmchoklad gjord av vatten och kakao?
Rekommenderas iallafall inte.
Jag prövade och det smakade bara kakao. Kinda grows...
Men jag hade varmt vatten, oboy och endast lite mjölk.
Det smakade betydligt bättre.

Kände för att säga en sak;

Åker du fast, får du stå ditt kast.

The Sleepwalker

Jag fick något ryck i natt. Klockan tolv vaknade jag, och då gick jag upp och klädde på mig och sen tittade jag på klockan, säkert tio minuter för jag uppfattade inte vad klockan var. Sen så insåg jag att klockan var tolv, men jag orkade inte ta av kläderna så jag la mig och somnade istället. Skönt. Men när jag vaknade var jag lite små trött, för drygt en kvart sen. Pappa kommer och hämtar mig och sis tjugo i. Jag har egentligen sovmorgon men mamma har jobbat och vill ju sova, så pappa hämtar mig nu och släpper av mig hos babe som sedan skjutsar mig till skolan.

Hör av mig senare, ciao.

Beautiful Dirty Rich

Jag vill att mina bilder kommer!!!!! :D
Ska äta sen lägga mig och titta på tv, tror jag.

Tall Hottie



Rubriken stämmer. Miley är en tall hottie. Jag är till och med längre än henne, men kan inte ha klackskor för det ser konstigt ut med mina långa ben. Hon och jag har ungefär lika långa ben, fast hon har ju fylliga så det är säkert därför det ser så snyggt ut .__. ja ja, jag vet ialf att jag vill ha hennes kropp för den är så jävla nice.

Marabou Amigo


..Marabou Amigo..
Chokladen för sommaren 2009. Jag och älskling köpte minst EN sån stor varje dag, tillsammans med en två liters coca cola. Hmmn, vi tänkte nog inte på hur mycket det egentligen var?
Jag är iallafall sjukt svag för marabou och vilken choklad det egentligen än är! Jag är helt enkelt beroende av choklad. Har inte klarat mig så jätte bra med att inte äta godis, måste verkligen skärpa mig. Som sagt, det är så himla svårt :(

Vilken är eran favorit av Marabou?
Har ni som försöker sluta äta godis, lika svårt som mig?

En Amanda med Gult hår


Tänkte att jag kunde lägga ut en väldigt "fin" bild på mig från min avslutning och älsklings student 2009. Då jag hade blekt mitt hår kanske 1-2 gånger och det var lite sådär gult/orange? Bjuder på det. Måste lära mig att bjuda på mig själv, det är ju en del av processen till bättre självförtroende!

Här är lite mer "fin fina" bilder :)






100 gratis bilder = sant

Dagen börjar med inställd svengelska, awesome, nej för jag var jätte trött och ville sova! Sen so, jobba jobba jobba. Lunchen spenderas hos älskling. Vi åt friterade pommes frites och sen spelade vi WII, kul att vi klarade ut spelet. Ehe, vad ska vi nu spela? Haha. Efter lunchen var det bild, sen svenska där vi såg klart Glasblåsarens Barn och sen jobbade med frågor och till sist hade vi engelska. Susanne vår lärare har fått en mac data, tror alla lärare har fått dom nu. Deras är gråa, men våra är vita. Men fyfan vad dom är snygga!!! seriöst jag ville bara ha hennes! Plus att hon berätta att man FÅR ha msn, wow t.ex och photoshop och allt. Liksom man får ha alla program man vill, men detta är faktiskt en SKOLDATA så jag inser ju själv att jag bara tänker installera typ, msn och spotify. Det duger. Men guud vad datorn är snygg alltså. Längtar verkligen tills hösten då vi får dom! Eehk eehk eeeeehk!

När jag slutat gick jag till älsklingen, tog sällskap med elli genom stan för hon skulle till sol studion. Måste också dra dit när jag får pengar! Var hos älskling till halv fem, sen hem. Åt mat och nu sitter jag här. Har nyss beställt 70 bilder. Ni vet det dära "100 bilder gratis" på Fuji Direkt? Det är FAKTISKT SANT. Man får 100 bilder gratis, det enda man behöver betala är 30 spänn i porto! Det är faktiskt nice. Fast jag hade bara typ 70 bilder som jag ville ha, så, ja, det blev ungefär 70 bilder. Nu ska jag duscha och sen vet jag faktiskt inte. Blir nog förmodligen tv eller något. Har fått massa ny musik av älskling som fick av markus. Massa hardstyle, tecktonik och sånt! Så grymt bra.

Snart är det fredag, skönt med helg. Bara två dagar tills ledighet, yaaay!

Och snart får jag besök

Gjorde om bloggen lite enkelt sådär, blir säkert snyggare någon gång men inte just nu iallafall :)

Måste fixa mitt rum, det är A MESS och snart får ju lilla jag besök. Av älsklingen som kommer med Markus. Dom har med sig chips och sånt tror ja? Baby nämnde något om det. Inte så bra för min stackars mage som kämpar för att bli platt, jobbigt att skita i godis. Uffh, verkligen jobbigt..

Jag har också tänkt på en sak, har inte varit ego på länge. Kan det bero på mitt utseende? Jag vet inte. När jag var blond tog jag typ ego bilder 24/7. Jag kände att mitt utseende var okej, tillräckligt okej för att fota :) those were the times, hoppas dom dyker upp igen.. självförtroendet också!! :D Har ialf inte tagit en ENDA ego bild sen nyår?? Eller kanske EN, men HALLÅÅÅEE en bild på en månad? Jaja :) Inte så viktigt ändå. Kan lägga upp bilder på annat, eller bilder på tiderna jag var blond & fin. :D Awesome. Nej nu måste jag verkligen fixa mitt rum, dom kommer säkert snart! Hör kanske av mig sen, eller.. vet inte. Jo, säkert innan jag lägger mig.

Från idag..


Älskling ville inte vara med :(

Matematik

Sååå bra det går med matten. Eh eh hehe. Nej faktiskt inte.
Slog upp boken, tittade, hmmn funderande, men nej denna gång var det svårare tal som jag verkligen inte kunde klura ut. Försökte med dom metoder och sånt som jag kunde men nej fortfarande så gick det inte. Gav upp. Tittade på tv och nu sitter jag i vardagsrummet med syster framför tvn och jag här. Ska nog ta en macka eller två, sen lägga mig tror jag? Hmmn.. ja kanske. Är sugen på att dunka hög jävla techno musik! Åååh fyfan nu vill jag .__. ska lyssna innan jag lägger mig fan!! :D

Ingen är social på msn eller facebook, alla slutar svara efter en stund. Boring people. Osociala people. Och nu lite boring facts; imorgon har jag idrott. Kul? vet inte. Tror det blir handboll igen. Vet ialf att jag kommer få träningsvärk i benen igen. Har typ redan det i armarna efter träningen idag, men vet ni vad? träningsvärken försvinner av mer träning! Holla at ya!

Jag försöker iallafall...

Pokerface

Idag vaknade jag klockan sju men gick inte upp förens kvart över. Sen började skolan med engelska där vi läser djungel boken, inte så roligt för boken är så seg och tråkig! Sen rast, bild och lunch. På både lunchen och rasten gick jag hem till älskling och där spelade vi WII. Det var aschill, dom har köpt en slags ratt så att man kan köra bil vilken var awesome! Spelade super mario och jag blev beroende på en gång!!:D Sen matte, jobbade inte PÅ lektionen för ja vi håller på och försöker fixa typ en ny lärare eller något, men jag nisse makka och frida satt utanför. Jag jobbade för jag kom på allt men dom bara snacka sen skrev av, gjorde inte mig något för i slutändan så är det JAG som har kunskapen och inte dom lika mycket, haha. Nej jag är inte elak. Dom får väl skriva av om dom vill? Deras beslut, jag som kan! Sen hade vi hemkunskap, lagade klyftpotatis, kassler och gräddsås - som vanligt gjorde jag allt och det blev jätte gott! Hehe. Kan inte baka men laga mat kan jag allt hihi. Sen efter skolan mötte jag älskling vid badhuset, skulle träna men hon var hungrig så vi gick till stan och sen hände en förjävlig grej, inte mellan oss men med en av carros vänner. Fyfan!! @#¤%{!"¤ säger jag bara!! jag blev så jävla förbannad på h*n att jag inte kunde stanna, jag sa "fan nu drar jag vill inte ha skit eller något, jag drar fan och tränar nu" och hon följde med sen.. fyfan.. Men träningen gick bra! Speed-gick typ 6 minuter, sen lite ben, lår, och sen massa mage, sen följde jag med älskling ner när hon skulle göra bänkpress och sånt. Jag började faktiskt också göra sånt där när man typ tar vikter och sånt, haha måste få bort gäddfettet haha. Det var najs men ganska jobbigt men det klarar jag. När vi var klara gick vi upp, körde sista mage, sen cyklade vi 5 min sen klara. Kändes asbra efteråt. Nu med! Kommer nog sova skönt i natt! Ska träna imorgon också, fett skönt. Är pepp. Och det här med godiset, det går sådär.. men allt kan inte ske så fort, det tar tid. Fattar bara inte hur jag kunde förvänta av mig själv att sluta på en gång? No no no, det går ju inte. Inte för mig för det tar tid. Så jaaaa.. det blir som det blir men jag försöker och snart visas väl resultat. Så länge jag tränar är det okej att äta, och jag ska ju träna HELST varje dag. Förutom helgen kanske. Aja. Nog med träning. Har nyss ätit, inte så jätte hungrig. Tränade bort min hunger ;O höhö. Ska duscha sen blir det nog tv eller plugga matte, klockan är ju faktiskt bara fam i halv sju så :) Slutar halv två imorgon, STÖRT SKÖNT! Kanske jag nämnde tidigare i detta inlägg??? öööhö jag orkar inte titta :)

Kanske hör av mig senare, får se.


You can't read my pokerface.
It's strong, no one even knows my pokerface.
Well only some can see through.
My home and my lover.
But the rest can't tell.
Guess I can keep it after all.

Saw VI



Det blev Saw Six och nu ska vi nog se en till film.
Vi ska se om Zombieland är okej,
kommentarerna verkade positiva så vi får se..

Bilderna vi tog

C A
Jag älskar dig Carolina Peralta Zavala!



Jag bjuder på bilden för den är så söt (om man kluddrar mitt fejs)

So why are u acting like a bloody fool? If u get hot then u must get cool!

Inställd slöjd, awesome. På elevkontakten gjorde jag inte så mycket. Sen var det svengelska, boring. Sen lunch =  nudlar hos älskling ♥ Sen var det svenska och snacka om att min insats på lektionen var awesome! Antecknade TRE HELA SIDOR, DOM ÄR A4!! så ja, jag är nöjd idag. Har typ, hela jävla filmen på papper nu? Men men, bara bra antar jag? Vi har ju prov på skiten sen. Sen var det matte som jag inte gick på. Nisse jag frida och makka snackade med leif och thommy våra matte lärare och det var spasmigt yep yep. Sen gick vi ner till vår äckel kurator som jag egentligen hatar men denna gång var hon vår enda hjälp. Vi snackade med henne och hon skrev ner det vi sa för hon ska snacka med rektorn ang. vår matte och hur vi känner å allt det. Sen var det fysik, blökh. Sen slutade jag, älskling kom till mig och hämtade mig sen hem till henne. Somnade en stund, sen kom markus och vi snackade lite med honom sen upp och älskling packade sina saker, åt äpple och drack coca cola och sen typ tio över fem kom pappa. Vi åkte till stan för hans kompis som satt i bilen skulle handla lite, sen till kolsva och lämna honom och sen hem. Är hemma nu ialf, har städat lite huhu eller städat och städat. Jag plockade undan saker och så, fixade lite. Ska snart äta tror jag. Och ska leta efter filmer som jag och älskling kan se ikväll/i natt. Mysigt. Sen har hon med sin kamera så vi ska ta nya bilder på oss för vi har ju faktiskt inga nya sen... nyårsafton och det var typ, 2 bilder? För lite. Vill ha mååånga! Och just nu sitter jag och lyssnar på reggae? Har psykbryt men känner för sån musik. Den är najs. Ska sociala med älskling men om vi tar bilder så lägger jag upp dem senare eller imorgon, förmodligen idag.

"Why did you have to act so mean?
Don't you know you're a humanbeing?"

Mina lektioner idag

Min dag har börjat med en inställd syslöjd, det vet jag. Så jag börjar inte förens halv tio idag så jag ska till baby idag runt åtta eftersom pappa måste jobba vid den tiden. Sen elevkontakt, och svengelska, mellan lång lunch, svenska, matte och fysik. Sen slutar jag klockan tre.

Mini pc

Ny header och jag glömde berätta i förra inlägget att jag fick reda på vilken data vi kommer få i nian... en MAC, en vit mini pc! How awesome is that? Fast jag förstår mig inte på Mac men det fixar sig nog!

Fucking kvadrat shitten!

I natt kunde jag sova, hela natten! Sjukt skönt. Två nätter utan sömn och nu fick jag äntligen sova. Men jag var ju jätte trött, precis som nu så jag hoppas att jag får sömn i natt!
Dagen började med fysik och att min lärare lackade ur på mig när det egentligen är JAG som ska lacka ur på HENNE. Fucking kvadrat shitten! Haha, dagens ord från mig. Det var någon sak med förra fysik provet som man skulle rita och massa shit och jag bah "men du hjälper mig ju aldrig med... fucking, kvadrat.. shitten! du sa ju att du inte orkade för det var med mig!" sen kom jag på hur jävla roligt det lät så jag och nisse började asgarva, vilket vi gjorde hela lektionen sen haha. Senare skulle jag säga något så jag petade på henne, och då sa läraren "ska du klia henne på axeln eller?" så jag bah "ohja" sen klappade jag henne på axeln, shit asså haha. Sen var det so, jobba jobba hårt säger jag bara. Jag och nisse var dock flumm där också. Like always. Sen boring matte men jag stod ut! Efter det var det lunch och jag var sjukt hungrig och som tur var så vare god mat! Gröt, ehe jag älskar all gröt så jag åt och såg glad ut medans nisse makka och frida satt och var ashungriga men dom ville inte äta gröt haha. Sen var det idrott, det var as nice. Först killerball och sen handboll, dock inte lika kul som killerball! Under killerball var jag alert och sprang och allt det där men jag råka passa till motståndarna två gånger HAHA. Epic fail amanda! Sen i omklädningsrummet sen så böt jag om och när jag tog av tröjan så stod jag typ vid spegeln och natta stod där också. Sen tog jag av tröjan (obs! klart jag hade BH!) och hennes kommentar var "MEN SHIT ASSÅ DU HAR JU AS STORA BRÖST!" jag bah "men w00t jävla tuttpapparzzi!" sen började jag garva och täckte dom med tröjan sen hon bah " kan vi inte byta? jag vill ha stora boobs " och då sa jag "hmm.. men jag kan ta din röv! den är mellanstor och nice så den vill jag ha! :D" och hon bah "jag vill ha en liten" , "som min då" sa jag då. Och då garvade vi. Haha, fett random. Efter idrotten var det svenska, såg film och skulle anteckna. Antecknade drygt en sida, det känns bra. En nice insats från MIG som INTE brukar antecka under filmer!

Efter skolan drog jag till älskling och andres som var bakom hemköp, det var dock konstig stämning mellan mig och älskling men som vanligt fixades det :) haha, andres bah tittade på mig as länge sen jag bah "vad äre :o" han bah "du har foundation :o" HAH jag bah "har jag alltid xD" sen carolina bah "du kan ta henne ;)" *hon skämtade, haha*. Sen sa dom nått på spanska haha, jag fattar nada >_<' sen typ snackade vi en stund och sen drog andres och jag och babe drog till djuraffären sen till baby och sen skulle jag hem. På vägen fick jag en burk coca cola, och sen åkte vi och hämta min fysikbok hos mamma och malin, sen skinngubben och hon böt skor sen hemåt. När jag kom hem låg det fet jävla chokladkaka i mitt rum och jag bah "men wuuuuut" och sen bah kom jag på att farmor varit på kryssning. Ofcourse då finns det alltid godis! Och pappa har typ, 10 snusdusor? :o haha. Sen så ska ju jag INTE ÄTA GODIS. Och jag har klarat mig att bara äta en rad (fyra bitar) av chokladkakan. Resten sparar jag tills imorgon, för då är det fredag och fredag till söndag är det OKEJ att äta godis! men det har jag ju redan nämnt så klart :) och nu sitter jag här och skriver och börjar på ont i fingrarna ;o haha skriver mycket såg jag nu. Men ja, min dag har faktiskt varit.. nära awesome! Till och med i skolan, helt okej! Mår bra, livet är bra, amen im alive. Det var allt från min dag! Ikväll blir det data och sen inte mycket mer ;) ska snart äta pannkaka, mums!

Imorgon är det fredag, och då ska jag träna efter skolan med älskling och antagligen andres och krille. Awesome! FETT länge sen jag tränade med dom, eller ens tränade. Men nu börjar jag igen! Pepp pepp pepp, ja jag är faktiskt pepp för det här. Och sen sover älskling hos mig imorgon, ännu bättre!

Fullt upp

Dagen började med sjukt tråkig svengelska, känns som att den lektionen är onödig. Sen hade vi So, vi ska börja jobba med klimat. Sen 1h och 40mins lunch, awesome. Åt nudlar med älskling sen somnade jag i hennes säng en stund och vaknade i hennes famn, såååå mysigt! Sen hade vi musik. Och på svenskan jobbade vi hårt med att skriva och massa sånt, vi har nämligen börjat med klassiker, *suck* men men. Sen hade vi engelska och efter det så satt älskling vid mitt skåp när jag slutade. Hämtade mina saker sen drog vi till stan, träffa massa folk och så. Jag köpte faktiskt en chokladkaka, en liten :$ shiiit stöörd jag är som inte kan hålla min diet!! Klarar jag inte detta lilla så vet jag inte vad jag gör. Ialf så cyklade jag och älskling till kenny sen för älsk skulle hämta kvitto till hennes mobil som kenny och älsk har bytt. Den var trasig så kennys pappa var snäll och lämnade den på direkten hos the phone house och älsk fick en tattig låne mobil som jag mobbar henne för, hehe. Sen hade han vikter som jag provade, jag bah "men shit är du tjej eller?" och provade och det var as lätt att ta upp den men sen när jag väl skulle göra en sån där sak, uuh ja man liksom tränar, w/e men då failade jag för det var för starkt hehe så jag bah "nej du är väl en STARK tjej" haha. Sen så la älskling sig i hans soffa och jag la mig bredvid och vi somnade nästan medans han spelade wow sen när han såg oss, först sa han något och titta sen tittade han i skärmen igen, sen fort titta han på oss igen och skrattade och sa "jävla goseungar" haha. Vi var tröttaaaaa ju haha. Sen kom pappa typ kvart i sex och hämtade mig och vi hämtade malin och nadja vid tågstationen och vi trängdes i pappas lilla firmabil med typ tre säten och vi var fyra så det var jätte trångt men det gick bra ändå. När vi kom hem åt vi och sen åkte vi ner till affären, typ nyss och köpte mer äpplen - ja jag har ätit upp typ alla 6 äpplen som pappa köpte igår. Sen flingor, mjölk sen fick jag och syster en varsin hallonsoda, mums! Och pappa köpte snus och tidning. Och nu sitter jag här. Väntar på att ringa älsklingen som säkert rakat av sig håret nu....... när jag ringde henne sist skulle hon klippa sig men det blev typ failat och hon sa att hon kanske rakar av sig håret. Men men what can i do, bara att hon är så jävla het när hon har sitt fina mörka håååår! Inte helt kal och flintis på huvudet ;< Vet inte vad jag ska göra men något blir det. Kanske fixar en ny design till bloggen, vem vet eller så går jag och hämtar flingor.. hmmn.... Chao.

See 'em running for their lives

När jag skrev att jag skulle se Extreme Home Makeover så åkte jag till älsklingen istället! hihi. Mötte upp älsklilngen på stan för hon skulle köpa pizza hem, hennes lillebror kom också till verona och när pizzan var klar gick vi hem till henne. Fick äta lite jag med :) sen kutade älskling till arbetsförmedligen så jag satte mig vid hennes tv och tittade på top models. Sen vid halv fem kom pappa och hämtade mig, sen syrran hos mamma sen åkte vi till skinngubben för malin skulle också köpa svarta uggs. Sen när vi var i kolsva stannade vi på kolsva handel och jag fick en ny deo haha och sen tre små zoo paket. Asså min diet funkar inte så bra. Åt ju pizza idag? Men kan ju inte förvänta att jag ska kunna sluta just på en gång! Det tar en tid att vänja sig utan. Det finns iallafall äpplen hemma nu så jag ska väl klara mig hoppas jag, äter upp äpplena jätte fort! Aja men sen åt vi och sen satte jag mig igen vid datorn, rensade musiken på min mobil. Tog bort alla mina typ, 200 låtar och tog in typ massa techno och sånt, techno mada is crazy in techno typ. Så har väl typ bara 55 låtar nu i mobilen. Bättre, för jag lyssnar ju inte direkt på 200 låtar om dagen? 55 är bättre, inte så jävla mycket skit att välja på. 200 låtar tar bara onödig plats hehe. Är typ pepp, lyssnar på happysongs för att jag ska stanna glad som jag är just nu. Inga depplåtar för då kommer jag bara brista över vad jag fick reda på det och jag orkar inte gråta.. inte okej. Så glad funkar. Men ändå.. förlåt M, du ska veta att jag ALDRIG letat fel på någon av dom, inte syster heller.. aldrig. Jag trodde inte sånt först, jag bara märkte det. Förlåt jag skulle nog bara ignorerat det för då skulle det inte behövt bli såhär. Men både syster och jag blir oroliga för ja vi vet vad som hänt förut för det hänt båda och massa skit.. Men inte att jag tror att det skulle gå längre, säger bara att jag märker.. Förlåt för det. Vill inte att du är arg ledsen eller besviken för jag älskar dig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig :(


Nu ska jag duscha, sen typ titta på film, får lust att se Van Vilder Freshman Year när jag hör "You're gonna go far kid" eftersom att första gången jag hörde låten var i den filmen. Så det blir nog den filmen när jag duschat. Och sen att knapra på ett äpple!

Bjuder på en grymt gammal bild, för att den är så awesome.


HOLD UP!
Bara måste berätta om min dröm också! Drömde att jag, typ syster och nåon random tjej satt och rökte på i en lada. Haha det var typ, fett chill? Nej då men asså, jag blev typ asberoende efter första blosset så jag baxade allt från den random tjejen för det var hennes. Sen satt jag och rökte på och det var as najs och jag värsta flög och mådde awesome. Så ja du..

Zombie

Det var menat att jag skulle skriva en nattblogg i natt från mobilen men det ville inte fungera. Låg iallafall vaken från tolv till halv fem för att jag inte kunde sova. Kul, så sjukt jävla kul, hur mycket kommer jag palla idag då? Kan knappt skriva, min kropp känns tung och mina ögonlock vill bara stängas och jag vill få sova. Åh fyfan jag orkar verkligen inte idag, jag gööör inte deeet. Men får väl ändå dra till skolan och se hur många sekunder och kanske minuter som jag pallar. We'll see. Bloggar senare idag, orkar inte skriva mer nu.

Min hjärna är äldre än min kropp?

Min hjärna är äldre än min kropp?
Kan det vara så?
Varför känner jag mig så mogen i hjärnan och att när jag ser folk i min egen ålder vara så omogna, undrar jag vafan jag egentligen gör där? Öö. Nästan obeskrivlig känsla. Känner mig mognare och ÄLDRE än jag är. Typ sexton, sjutton.. Där i kring. Så sjukt. Är jag fjorton? Ja det är jag. Ska jag bli femton i år? Ja det ska jag. Känns mer som att min hjärna fyller sjutton den 29e November. HELT SJUKT!

Nu ska jag ialf göra mig en kopp varmchoklad, muums! Sen ska jag fortsätta att titta på tv. Tog bara en liten tv paus för att, ja tvn tog paus och gjorde reklam hehe. Ska nog också göra en macka, toast kanske. Så himla gott! Varm choklad med två ost-toast, nom-nom. Nu blev jag ju hungrig. Det här blir nog mitt sista inlägg för idag? Jag tror det. Så hörs imorgon, då har jag lång cp dag + idrott och alla tråkiga & extremt jobbiga lektioner och ... mitt biologi omprov som jag INTE tänker göra då, gör det på torsdag. Låter bättre! Mer rimligt för mig. Chao!

Push my bones

Jag sov verkligen inte bra i natt. Vaknade varje timme enda från att jag lagt mig till klockan fyra typ. Hur kul är det när jag la mig tio? ;__; Ett tillfälle kändes som om någon tröck in något i mitt revben, fett ont det gjorde! Men det försvann när jag ändrade på hur jag log. Har ialf fixat mig nu och allt, frukost blev äpple och vatten hehe och nu ska jag gå och borsta tänderna sen off to school. Är inte så taggat men men det kan nog bero på kylan? har ändå inga jobbiga lektioner idag förutom matte men min matte lektion är bara på 40 minuter så det klarar jag! Har också hemkunskap (HK) idag vilket jag tycker är awesome. Dock har min grupp allid failat och dom klagar på att jag har typ koll på allt bara för att jag vill ha ett vg i hk ;__; they dont get why i try my best hehe.

Ialf så vet jag inte hur det kommer bli med bloggandet hemma hos pappa. Min data startar inte så jag kanske får låna hans data som malin sitter vid eftersom hennes data inte heller funkar. Awesome? Nope. Ska be honom formatera om min data, I want it baaack. Fast jag kommer förlora Spotify ;/ ahkej men men..

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska göra det jag skulle. Kanske blir mobil blogg också istället, om jag inte heller få låna pappasd data.

Explotion

Mitt huvud bankar och slår och den explorderar snart.
Fyfan vilka ups&downs mitt huvud har! Uuurgh! Är det så här i morgon kan jag inte gå till skolan ;__;

Mår bättre nu, thank god!
Fan vilken smärta i huvudet jag hade ;__;
Skola imorgon ialf.
Bye bye.

Extreme Sugar

Jag är trött och har ont i huvudet men har redan sovit hela dagen och carolina har åkt hem nu + att jag är extremt godis sugen och vill ha kexchoklad OCH äpplen ;o hur kul är det? vet att jag kommer få en kexchoklad men vet ni vad? Jag har tänkt på när jag får äta godis :)

På helgerna är det OKEJ att äta godis, dock inte överdrivet och massa slaffs mat som typ pizza och kebabtalltrik flera gånger om dagen.
På veckodagarna är det INTE OKEJ att äta, kanske bara något pyttelitet för liksom det skadar ju inte? men att äta typ 4 st kexchoklad och massa annat, det är det jag menar att jag inte får. Men något litet är okej.

så ja det är så det kommer att vara. Därför ska jag äta en kexchoklad ikväll, men annars idag har jag inte ätit något godis allt. So far so good... typ. Aja men nu ska jag typ göra något, inte sova men kanske titta min email och sånt sen se tv. Ikväll ska jag duscha, plugga lite biologi om huvudvärken försvinner sen sova ganska tidigt så jag pallar med morgondagen. Blir kanske ett inlägg senare, vi får se.

FlaTaH

F.Y.I (for you'r information)
så tänker jag köpa en stor gayflagga när jag får pengar :) den är typ lika stor som min amerikanskaflagga som hänger på väggen vid sängen, alltså ganska stor! :D<3

I don't drink :S

Idag vaknade jag av ett konstigt telefonsamtal från mamma....
Hon ringde och berättade att hon hade fått ett mail från SOS. Och jag bah "eehh wtf??". Sen sa hon att någon annonym hade gått och anmält mig till sos att jag har problem med alkoholen? Att jag super asmycket och att personen var orolig? WTF?! Hela jävla min familj och alla som känner mig vet att jag inte dricker ;s så F.U! Vi ska ta reda på vem det var, sa både mamma och pappa. Vi har våra aningar, men det sägs inte på bloggen. Det är hemligt. Jag ska iallafall nu på ett möte den 21a Januari. Kul. Jag lovade SOS sist jag var där (för många månader sen) att jag inte skulle ha något att göra med dom igen, och nu blir jag anmäld att jag dricker as mycket och att det är ett problem för mig?? :s omg, har inte folk något liv? JAG DRICKER INTE ENS OMG OMG OMG.

Aja. Är vaken nu och har varit det sedan tjugo i ett då mamma ringde mig. Jag och älskling ska väl fixa oss och kanske så skulle vi till någon, vet inte vem men förmodligen hämta älsks skruvmejslar hon glömde hos markus igår och så. Sen innan maten antar jag att mami hämtar oss för ikväll sover vi hemma hos mig. Så det blir väl mer update senare tror jag. Vi får se.

Fight for a hot body!

Åh så bra det går för min "inge skräpmat/godis diet" ...
NOT! Har tryckt i mig popcorn, massa mat, choklad, fyra coca cola burkar och blöööh, seriöst imorgon måste jag kämpa hårdare och stå emot, fan! Hur svårt kan det vara? Jätte svårt för mig som är fett beroende av godis. Men hejdå bullmage och massa fetto godis och snart hej&välkommen snygg platt mage och YTTERST PYTTE LITE godis IBLAND! Vet ialf att under skoldagarna får jag kämpa hårdare eftersom jag helst köper en coca cola och en choklad bit när lunchen är äcklig. Får köpa äpple istället eller något, I dont know.

Måste faktiskt stå emot och kämpa hårdare, får väl köpa äpplen och mandariner instället! Det är gott. Det går nog att äta istället för godis. Och jordgubbar kan jag också äta, mycket bättre än godis ialf!

FIGHT FOR A HOT BODY!

Så här söt är habibi när hon sover!


Dag 1

Igår kväll gjorde jag om min design, blev bättre såhär.
Imorse vaknade jag av väckarklockan som pep halv åtta, men jag tittade på mitt hår som var rakt, thank god, med bara en liten fjong som lätt kunde plattas på fem minuter, så jag somnade om och vaknade halv nio och fixade mig och vid tio över nio kom pappa och hämtade mig och sis. Sis skulle till tågstationen --> skolan. Och jag skulle till älskling. Sen när jag kom till henne så var det meningen att vi skulle sova men det blev inte så. Vi såg på 2012, den var nice men inte lika "farlig och läskig" som typ alla sagt? öö... Sen så somnade jag och vaknade typ en halv timme senare av att älskling kom och pussade på mig och sa att hon hade lagat mat ;o jag bah woot här sover jag helt ensam! Så vi skulle äta och älskling ville att jag skulle äta LAX och det var inte gott må jag säga! Bläkh. Sen typ en timme senare så gick vi hem till markus och amanda och var där en halv timme kanske? Sen drog vi och jag fick min hundring av mamma, sen köpte jag en coca cola. Och sen gick vi till jaktäffaren, tittade lite och sen till pappa för vi skulle byta min skor. Har iallafall ett par svarta uggs nu, skit sköna! Och so far har jag, misslyckats lite med min "inge skräpmat/godis diet".. Har ätit en Milkyway som är 198kal och sen coca cola då, och sen en Big Mac nyss! shiiiit. Hoppas jag klarar mig bättre imorgon? Får inte äta massa skit, vill ha bort min ballongmage.

Klockan är bara halv sex och jag och älskling ska diska och städa lite och senare ska vi tvätta älsklings kläder vilket hon inte gör så ofta, haha. Efter det vet jag inte vad som händer. Något iallafall. Det var väl allt.. ttys.

Lämna det förflutna bakom dig

Min dag har varit klockren. Kan ju bara säga att pizzabröd-krig inte händer varje dag! Fyfan vad kul. Filmade det, men orkar inte lägga in på youtube eller nå. Och sen mötte jag emelie på stan och fick fyra tröjor, tjocktröjan fick älsklingen för att hon så gärna ville ha den och själva långärmade tröjorna var för små :( såg ut som en korv med en magtröja i dom! Men till sommaren ska jag vara smal. Jag ska börja träna, minska på godisätandet (gärna helt, godis gör en ju äckligt fet i slutändan) och sen ska försöka börja äta rätt eller iallafall bra. Tills jag inte känner hunger längre :) Lika bra att lämna det förflutna, inte glömma bort det helt men att vara glad för alla bra stunder man haft i det. Och bara leva vidare och se positivt.

Tyvärr så måste jag nog.. inte börja att sluta (? öö det lät konstigt) äta godis IDAG iallafall. Har tryckt i mig choklad och två coca cola, pommesfrites talltrik som jag delade med älskling och sen bröd med vitsås.. shit alltså :S men mamma berättade nyss att det finns chokladpudding i kylen! Varför inte äta lite till när man redan gjort det? Usch med den inställning kommer det nog gå sissådär med det jag ska göra.. men, jag får vara stark och imorgon ska jag börja med att inte äta godis, någon gång är ju helt okej att äta men absolut inte så här som jag gör nu. Och jag ska nog prova köpa en coca cola light, se hur det smakar. Smakar det okej så, javisst klart att jag köper den. Eller.. alla säger att det är lika mycket socker och sånt i? Så.. aja, vet faktiskt inte. Bryr mig egentligen inte om det, ska ju inte direkt BANTA så jag kan nog dricka vanlig coca cola ändå! Yay.

Nu går det iallafall någon film, Yours mine & ours, på tvn. Verkar sissådär bra, ska titta runt vad det går på kanalerna och finns det inget roligt så spelar jag nog sims eller rakion. Vi får se. Måste duscha också, ska nog göra det när jag ätit chokladpuddig. Ska nog också titta på tränings"övningar" man kan göra hemma, måste ha en PERFEKT SMAL PLATT MAGE till sommaren, annars är det inte okej! Hör nog av mig senare tror jag, får se :)

Charmant


Vid typ, halv tre åkte jag till bebis och vid fyra åkte vi hem till mig igen, tihi. Åt mat, gick ner till Nibble och köpte coca cola och chips och dip för ikväll och sen har vi sett på tv, och lite sånt. Och jag har typ spasmat lite, men sån är jag :o ... älskling pratar i telefon nu med emelie och jag skriver här och typ svettas ihjäl för det är AS VARMT i vardagsrummet och öppnar jag fönstret smiter nisse, vår katt, som är as sugen på att dra ut :o oj oj. Inte bra.

Planerar inte att lägga oss på ett tag, inte så trötta. Ska se tv och jag ska väl gå och göra dippen medans älskling snackar i telefon...

Tihi jag och baby såg på några av våra bilder tillsammans, bara 400 hann vi se :) gamla minnen och så.

Tror inte jag skriver något mer ikväll, orkar väl inte. Skriver imorgon istället då :)
 
Charmant är Amanda latin, fett awesome haha.

We'll show the world they were wrong

"From underneath the trees, we watch the sky
Confusing stars for satellites
I never dreamed that you'd be mine
But here we are, we're here tonight

Singing amen I, I'm alive
Singing a-amen I, I'm alive

If everyone cared and nobody cried,
If everyone loved and nobody lied,
If everyone shared and swallowed their pride,
Then we'd see the day, when nobody died

And I'm singing

a-amen I,amen, I, I'm alive
amen I amen I, amen I, I'm alive

And in the air the fireflies
Our only light in paradise
We'll show the world they were wrong
And teach them all to sing along

Singing amen I, I'm alive
Singing a-amen I, I'm alive

If everyone cared and nobody cried,
If everyone loved and nobody lied,
If everyone shared and swallowed their pride,
Then we'd see the day, when nobody died
If everyone cared and nobody cried,

If everyone loved and nobody lied,
If everyone shared and swallowed their pride,
Then we'd see the day, when nobody died
If everyone cared and nobody cried,

And as we lie beneath the stars,
We realize how small we are,
If they could love like you and me,
Imagine what the world could be

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied,
If everyone shared and swallowed their pride,
Then we'd see the day, when nobody died

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied,
If everyone shared and swallowed their pride,
Then we'd see the day, when nobody died

We'd see the day, we'd see the day
When nobody died
We'd see the day, we'd see the day
When nobody died
We'd see the day
when nobody died"


Fråga mig inte varför, men den låten får mig att gråta just nu. För den strömmar ut minnen.. I början av sommaren, då allt var perfekt, bäst och awesome. Men jag vet inte längre. Jag vet helt enkelt inte.. :( Det är fan grymt jävla jobbigt att aldrig aldrig aldrig kunna förklara varför jag har så jävla svårt med minnen och att jag känner såhär. Det går bara inte att förklara och det river i mig istället.. Fuck att allt ska förändras, varför kan det inte vara som i början.. allt. Imagine what the world could be.. Så jävla mycket bättre än nu iallafall. Jag skulle kunna skriva så himla mycket om just detta, mitt lilla problem med minnen och allt det som tillhör, saken är bara den att... jag skulle ändå inte kunna beskriva så att någon skulle fatta. Jag är ensam med detta problem, jag tror faktiskt det. Seriöst alltså... vad ska jag ta mig till?

Lifestyles of the rich and famous

Godmorgon, om man kan säga så nu? :o
Klockan är fem i halv ett.
Jag och älskling ska dra och köpa en stoor panpizza och coca cola, mums!

Gårdagen var kul. Emily drog vid typ.. ja, halv fem kanske?
Då gick jag och älskling till hemköp och sen hem. Senare mötte vi markus och amanda hemma hos honom och var där typ en halvtimme sen blev vi utkörda, haha! När vi kom hem åt vi och lite sånt och vi la oss prick klockan tre, haha.

Idag ska vi sova hemma hos mig för att mamma jobbar :)

TTYS..
talk to ya soon

Do you wanna chew on my bubblegum?

Sitter just nu i vardagsrummet med älskling och emily.
Vi ser Snuten I Varuhuset. Haha, klockren.
Skrattar och snackar :) tihi. Ska nog kanske äta pizza snart!

Asså ringsignalen på "snuten's" mobil i Snuten I Varuhuset.
HAH! Nana, wanna chew on my bubblegum do you wanna chew on my bubblegum?

TTYS..
talk to ya soon

Nyårsafton i bilder!


Tradition i Peru att äta 12 vindruvor klockan 12, och sedan önska
sig något medans man äter :D haha, moffa moffa moffa!






Hejsan 2010!

Min nyårsafton var A-W-E-S-O-M-E!
Drog till älskling runt halv sex. Sen fixade vi lite mat, sen duschade älskling och sen städade vi, sen vid tio åt vi maten. Då ringde en jävligt full nisse, haha, önskade gott nytt år. Jag och älsk drack äppelcider när klockan slog tolv och åt vindruvor och jordgubbar, sen blev det massa mys när klockan slagit tolv. Och vi tittade på raketerna. Det lät typ ingenting här, så det var jätte bra för mina öron!

Tänk, haha, nu är det 2010. En tia. Inte en nia. Tio. 2010. Det här ska förhoppningsvis bli ett awesome year. Ska försöka göra det så bra som möjligt.

Vaknade iaf elva idag. Och nu har vi druckit coca cola och tittat på tv. Vid halv tre kommer mamma och hämtar mig, jag ska duscha och sen vid fyra hämtar pappa mig och sis och vi drar och firar farmors födelsedag.

Och idag är det också sju månader med min baby <3
Jag älskar dig så obeskrivligt himla mycket. Hoppas du har insett det.

Skriver kanske mer senare under dagen, ciao så länge.
RSS 2.0