Om

Min profilbild

♣ Amanda ♣

Hello, Amanda här. Jag är en brud född 1995 & bisexuell :) man blir kär i personen, inte könet. I min blogg skriver jag om vad jag vill, för detta är mitt ställe att skriva på. Gillar ni det inte, läs inte. Tycker ni om det, fortsätt läsa & följ gärna med bloglovin :) jag svarar gärna på frågor, så ahh är det något så skriv en kommentar med antingen e-mail eller din blogglänk så skriver jag tillbaka :)

Min Andra Blogg
Kirre
Syster
Emelie/Ichmed
Emelie
Nisse

I like it rough, I - I like it rough.

Min dag var awesome. Orka förklara för jag bara haft 3 lektioner hahah men det var nice. Slutade 12:40 åååååh <3 solade klockan ett, nu är jag jätte röd så ska inte sola mer :) får låna en klänning av nisse som är jätte snyggish som jag ska ha på fredag :) ska vara med lina, elli, bella & nisse hos mej innan festen för vi skulle skjutsa dom till festen sen :) blir awesome!! LÄNGTAR TILLS FREDAG FÖRFAN!!! :D

Och sista skoldagen imorgon oxå! <3

När jag solat klart var jag med tova, vi var med elli bella lina och fellan typ till halv tre sen gick vi till veterinären där vi skulle möta mamma och nizze för vår lilla kisse har nå problem o: haha men han har fått ny mat å så. Sen följde tova med hem men var här bara typ en timme sen kom hennes mamma :( nu sitter jag och lolar med elli på msn haha och ser top models och mår allmänt BRA.

E klagar på att hon vill ha sina saker så ska be mamma skjutsa mej å ge henne dom sen :p hah, p-a-t-h-e-t-i-c men det finns sånna till allt.................. moget.

Hejsvejs nu ska jag avsluta detta inlägg

I had to do some sacrifices

Jag var inte med på idrotten imorse för jag glömt kläderna -.-" så jag satt vid skåpen och läste lite med elli. Sen var det so, skrev massa och fick reda på provet och jag fick G! :D happyface.  Sen lunch och sen svengelska, var med tova och nisse på min lektion för dom fick vara där. Sen matte, sen biologi, sen elevkontakt. Det var nice. Efter skolan var jag med tova och nisse och vi gick till *******. Gjorde vad jag var tvungen att göra. Få ett slut på detta. Jag må ha förlorat både E & C nu, men jag var tvungen. Nu är det gjort. Och det jag berättade går inte att ta tillbaka. Jag är nöjd med mitt val. Och detta var för MITT EGET BÄSTA. E sa upp kontakten med mej, kallade mej idiot, förlåt blodsyster men du valde själv att ej vara min vän längre om jag berättade. Jag var tvungen. Det var tre mot en. Tre personer med starka ord mot mej, jag orkade inte att ingen av er brydde er. Trodde att du skulle förstå mej och vara på min sida. Förlåt ;__; but dont hate me, cause you aint me!

Sen efter det, drog nisse hem och jag och tova GICK (haha) hem till mej och sen åt, tittade tv, snacka och massa :) sen skjutsade vi hem henne sju :( för vi skulle ta ut pengar tills imorgon då vi ska med våran katt till veterinären :( stackars lilla nizze!! :( <3

Och nu är jag hemma, snackar med tova på msn och ser southpark samtidigt och ska strax ta en macka och sen skriva bokrecensionen som ska vara klar imorgon ;$ ehe haha! Så ciiiiiao.

Play it back to the start, she can never be real

"Girls that I dated, its okay, I am not mad yo
Unless you stab me in the heart, no love hoe
Cause she's so euw
Play it back to the start, she can never be real"



Idag på engelskan fick jag reda på att jag fått G+ på provet (: sen rast, sen bild och det var ju trååkigt. Sen lunch, skulle sola med nisse men det fanns ingen tid så vi gick tillbaka till skolan och åt och sånt. Sen matte, gick ovanligt fort. Jobbade bra & jobbade med musik teehee. Sen hemkunskap. Vi gjorde rulltårta med persika, hallon, grädde och smält choklad i och sen strössel på :D haha det var fett gott! Sen halv tre gick jag och nisse och solade i en halv timme. Det var fett skönt. Tror inte jag har en rand än men ska sola igen på onsdag (: gotta be brown til frid-aaayyy! Party vetja. Nannahs 15 års fest is ON! Sen när jag solat så mötte jag tova och vi gick hem till henne, åt lite, tittade på gamla bilder & mindes & skrattade och sen såg vi ginger snaps och det fett cosy att få vara med sin gamla bästavän (: vill verkligen ha tillbaka tova. Fan alltså, tänk att jag blev så himla hjärntvättad att jag slutade vara med min bästavän?! Shame on you, C. Stop acting that way. Sen pratade vi lite o sånt och sen klockan sju skjutsade hon & hennes pappa hem mej och när jag kom hem åt jag lite och tittade på tv och nu sitter jag här. Tänker på en massa. Massor också. Det finns massor i mitt huvud. Tre olika personer. Varav två som finns lite extra där uppe. Så sjukt alltså. Förstår inte på mej själv alltså haha. Vill till trollhättan, gotta meet somebody. And it's a hot somebody. Men å andra sidan är personen här, väldigt vacker och lojal också. My mind's gotta make a descision.



Cause you know that you're living a lie!
Falsk. Falsk. Och återigen - Falsk!
Hoppas du är glad nu. Du fick henne, din pokal.
Vet du ens hur du ska hantera pokalen?
För hittills har du bara slängt omkring med dom andra pokalerna, och mej.
Väx upp, C. Du fick henne på sidan, du har henne runt ditt lillfinger nu.
Precis som du ville. Ska du slänga runt med henne också?
Du fick henne iallafall emot mej, det verkar iallafall så.
Congratulations, I hate you.

Sol-time!

Varit hos nisse idag och så, ska snart hem till mamma.
Vi solade :D det var feeeett nice ! haha.
Har inget internet hos mamma så det blir väl ingen blogg lr nå där ):

C-ya.

Darling, what is going on?

Bästa fredag&lördagen på länge (:
Igår var det bara skola som jag inte orkar berätta om. Men efter skolan skulle jag fått skor för mina uggs är totalt förstörda men aah fanns ju inga så ska titta sen. Sen träffade jag emily och vi var i stan ett tag och sen kom hennes föräldrar och hämtade oss och vi handlade och massa grejjs sen hem till dom i himmeta. Vi såg massa filmer, snackade och hade askul! Gick ut med deras SuPeR söta hund!! haha :D Lexi. Sen pratade vi. Sen hade vi massa skojs och sen la vi oss typ två. Vaknade halv nio idag, film och massa shit. Frukost, make-up och shit sen fotade vi och massa :) sen piercade emily mej <3 hon piercade spiderbites på mej!! :D sen gjorde hon septum på sej själv o: skulle aldrig klara det haha <3 sen åt vi och massa. Åkte hem halv åtta och lämnade emily hos C... saknar dej blodsyster..

Ska se film med pappa och sussi snart, det är earth hour så jag ska vara snäll och stänga av min dator faktiskt. Imorgon solar jag med nisse tha maN och sen åker till mamma <3

I can never tell the truth
I can never
I just wanna tell the truth
I just want to




It's gettin late but I dont mind

"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me
Hey, hey"

Skola idag. Torsdag. Biologi första lektionen, gick bra. Sen so, börjat med religon igen :) sen matte, gick brabra. Sen lunch, åt faktiskt i skolan :) sen indrott, gick inte - hade lapp :) sen svenska, lyssnade bara på prao-recensioner. Sen efter skolan drog jag och nisse till henne och vi började fota och massa shit och kirrade hennes bild-uppgift och den blev asbra fan! jag & Nisse tha maN är bästa PS'teamet, jaouh! Sen var klockan sex, och då köpte vi pizza med nisses mamma. Käkade, snacka och så, gick ut en stund och sen pluggade engelska :) klockan var halv åtta ungefär när dom skjutsade hem mej. Och nu sitter jag här. Poppar musik och ska strax in i duschen. Kändes fan skönt att vara med nisse idag, kändes inte som att vi pluggade men vi pluggade fan 3 timmar :O duktiga vi är fan! Så jag hade kul + pluggade samtidigt :) detta måste göras om ;) ska iallafall duscha strax som sagt, känns som att jag måste plugga men nopppps redan fixat :) så det blir bara att chilla resten av kvällen. Imorgon är det fredag och då ska jag och nisse köpa nannahs födelsedags present som vi köper tillsammans och sen efter skolan drar jag med emily till himmeta och sover där och snackar och så :D sen vet jag inte vad som händer :) men blogg imorgon blir det inte. Blir nog på lördag isåfall :)

Justja! Jag piercade ellis snakebites idag :D ååh fett läskigt först men det var fan chill :D och dom satt rakt och perfekt o allt, fan jag är född piercare hahah (a) förlåt för att du började blöda "lite" :o haha <3 chao bitches.

Bad romance on it's way

Dagen började med svengelska, sen so prov som gick okej. Sen typ två timmars lunch och då gjorde jag, makka och nisse typ nada. Sen var det musik, gick asdåligt för jag kan inte spela Fireflies på gitarr -.- haha. Sen svenska & engelska, båda gick bra. Sen slutade jag halv fyra, mamma kom och hämtade mej och vi tog ut min mobil från bussgods och nu har jag den :D fipplade med den när jag kom hem sen. Och bror kom och åt med mamma så jag smakade lite plättar och sen kramade min "lilla" bror hhaha, noot. Sen runt kvart i fem kom pappa och hämtade oss och jag lyssnade på musik på vägen hem. Sen fixa datan hemma, - koppla ihop alltså. Sen äta, och efter det gick jag och syster ut med hunden :) vi gick typ 45 min och snackade om allt&inget och nu har vi precis kommit tillbaka. Mina fingrar känner jag knappt -.- syrran ska strax låna datan då jag duschar. Sen ska jag snacka med pappa om allt som hänt och efter det hoppas jag på film med alla här hemma :'D

Imorgon efter skolan ska jag vara med nisse :) vi ska faktiskt Plugga. Haha :D sen skulle dom tydligen bjuda mej på pizza också! :D fett goooooott. Och sen på fredag till lördag sover jag hos emily för ... we have ALOT to talk about. Mer skit har hänt idag och hon är den enda jag riktigt kan snacka med.
Kändes så jävla skönt att få träffa och vara med sina vänner o så i skolan i måndags och idag, har missat massa och vill ta igen det :)

Nej nu ska jag sluta skriva.
Men hejdåå :')


Hopefully you won't change now that you're together with her.
If you do, I don't know what I'll do..


Mina tankar & känslor just nu blev som en 'dikt'

jag är inte svag

jag har bara svårt att klara av

att se dej ta nya tag

göra det värre för mej varje dag

och aldrig bryr du dej ett skit

du ångrar säkert att jag en gång fanns i ditt liv

för nu är det knappt så att du talar

ska du också låta våran oklara vänskap svala?

slänga bort mej hellt och hållet?

eller tänker du engagera dej för kanske första gången?

jag vet varken in eller ut

men fortsätter du som en idiot, är detta nog ett slut

slut för vänskapen du var för feg för att prova

för orden du kallade mej för var ändå ganska grova

synd att du nu inte ska bry dej någonting

men jag kommer ändå aldrig ångra att du en gång var min

jag försöker vara din vän men hur ska det ändå gå

när skulden för allt jag INTE gjort är allt jag får?

mina tankar är verkligen helt upp och ner

fortsätter allt såhär vet jag inte om jag orkar mer

jag har bett dej allt för många gånger

lyssnat, gett in, och erkänt min ånger

men kanske ska jag be dej bara en gång till

jag vill försöka vara din vän, men vill du försöka vara min?

Girls girls girls in the club

Av att prata ut med mina vänner, gör så att jag släpper tagit mer & mer. Jag mår bättre och bättre. Ätandet börjar bli bättre, tror jag.
Jag gråter inte längre heller, eller det ju från dag till dag men jag känner bara ilska över att jag lät detta gå så långt som det gick. Jag insåg idag att det mamma,pappa&syster såg från första början, var sant. Hahaha you're so pathetic.
Min dag var chill, fan. Var med nisse och makka och hade skojjs och så.
Blev dock så jävla irriterade på C att hon inte kan dra fingrarna ur arslet och ge mej min jävla mobil :S hon behandlar mej som skit. Och vill ju inte vara med i min blogg längre, och hatar att jag skriver det här. Men hon bryr sig inte om mej så varför ska jag bry mej? Jag har mitt egna liv, det är min blogg. Jag skriver ju bara sanningen, lilla vännen. Och just nu är jag förbannad på dej. När du börjar beteende dej moget och fan kanske försöka vara snäll så kan jag börja snacka bra om dej, men just nu är det 200% omöjligt, men det är ingenting du förstår sötnos :) Ska iallafall få den imorgon, eller ja man kan ju hoppas. Men jag sa att imorgon ska jag f-a-n ha den oavsett vadfan hon har för sej.
Sen fredag till lördag ska jag sova hos emily :D<3 måste prata med henne och så sen vill jag såklart umgås med henne. Seriöst emily, du betyder oerhört mycket för mej gumman, jag kommer alltid att finnas hos & för dej. Du är min bästa vän och jag älskar dej som min bästa vän. Du är den som får mej extra glad i denna svåra tid som bara blir lättare och lättare tack vare dej <3

Idag ska jag plugga och lite sånt, men NU ska jag se top models :)

You would not belive you'r eyes if ten million fire flies, light up the world as i fell asleep

This is my life!!
And people try to shut me down
Put my music on
And those people don't make a sound
I'm in my own world
And all I can see is girls girls girls in the club


Skola idag. Gick bra. Och var ganska chill också :D först engelska, gick G på hörförståelse, ye! sen rast, bild och där fixade jag min bild som finally is done! sen lunch, träffade carro o till min förvåning var det HON som ville komma:o hon var snäll, bjöd mej på festis och köpte tuggumi.. hon är annorlunda när jag är ensam med henne. Eller jag var ju med makka, men ni förstår va? inte liksom, stirrig på E som alltid. Inga dissningar. Hon pratade med Mej, liksom. Det kändes skönt att kunna få prata såhär som idag. Får stå ut med situationen med hon och E sen. Ialf, sen matte - gick skapligt.. dåligt, hehe. Sen hemkunskap och vi gjorde typ ugnspannkaka med köttfärs i, ååh det var faktiskt skit gott :D sen efter skolan träffade jag carro och emil och lite folk och var på stan och allt blev typ cp, men jag skulle få träffa Emily och hon var faktiskt den enda jag kunde prata med eftersom jag blev så nere på slutet, så jag riktigt längtade att få träffa henne. Sen så har jag pluggat och så när jag kom hem, ätit och duschat och klockan nio ska jag se Svenska Hollywood Fruar 2 med syster :D o idag fick jag hundra kronor av pappsen :D tack!

Jag skrev inget blogg inlägg igår va? nej tror inte det. Emily sov hos mej :D det var det roligaste timmarna jag haft på länge. Att skratta utan att fejka bland vänner kändes så jävla bra! Vi såg Ginger Snaps <333 sen Shriek if you know what I did last sunday(något sånt) sen The Ring 2 och sen hann vi inte se creep för vi var så trötta så vi somnade. Men vi hade jätte kul, pratade, skrattade, och jag vill gärna göra om det snart igen :) du är verkligen en äkta vän, emily breitner madden, out by sixteen or dead in this scene - but together forever! bästavänner oxå! <3

Neeeeej men nu ska jag inte göra något speciellt, fem mintuer kvar tills hollywood fruar börjar :) så ciao ciao!


I wish that soon I can say, I don't cry on the outside anymore.


Blir en bild på skol-tunneln's-graffiti-vägg.

I'm a free bitch, baby

Shhhiit min dag började verkligen fucked up.
Men jag ska göra det kortfattat, om det går.

Vaknar - mår illa - kan inte äta - spyr - gråter sönder - får veta att den RIKTIGA anledningen att carro dumpa mej är för att hon är kär i min bästa vän emily - gråter sönder - mår illa - äter inget - väcker mamma & berättar vad som hänt - blir tröstad - senare stan med mamma, för att få mej tänka på annat - hem - åker till tågstationen kvart över fyra - ska prata med emily och carro - carro blir en bitch och jag ber henne dra så jag får snacka ensam med emily - jag och emily går en skogspromenad och pratar och vi löser detta, hon är min bästavän & jag kan inte hata henne - emily åker hem - carro träffar mej för att prata - jag skäller ut henne och skriker och det känns bra, hon glor bara ner - jag får damp, slänger hennes halsband på henne och drar - går hem - senare går jag och syster till sofie - är hos henne ett tag - köper godis - mamma hämtar oss - sen ringa emily - emily igen (massa snack) - carro dampar, be mej dra åt helvete, lägger massa skuld på mej - jag säger att jag är arg för hon var otrogen, ja det var sant, they fuck'd when we hadn't broke up yet ;__; - får skit av henne - hon vänder allt - halv tio ser jag national treasure 2 med sofie och syster - carro ringer elva och vi börjar prata lugnt och jag griner, känner mej misslyckad etc - jag och carro pratar i en timme och jag har fått både varit elak & snäll (kändes skönt än en gång) - jag lägger på mobilen och är skapligt glad, typ, inte överdrivet dock - jag insåg då att jag hade pratat med carro 1 timme & 15 min och vi hade inte bråkat, vi hade försökt lösa detta - sen tillbaka till tv, missade filmen - äta morot och macka (yes jag kan äta nu!!! :D) - nu sitter jag, sofie och malin vid tvn och ska snart sova - and thats the end of my day.

Tänk hur långt detta skulle bli med detaljer :o oj oj oj.

Jag må vara på den djupaste bottnen just nu, men jag kan alltid försöka ta mej upp igen och göra det bra och kämpa för mej själv...

Igår kväll var ett helvete.
Grinade då och då. Det enda jag fick i mej var två apelsiner, sen that's it.
Jag sov hos mamma också, och malin sov utanför på soffan. Jag klarar fortfarande inte av att vara på mitt rum. jag går dit om jag måste. Typ hämta något jag behöver. Annars vill jag inte vara där. Jag vaknade imorse halv åtta och mådde fortfarande illa. Alla gick upp tjugo i åtta och malin fixade sej och så. Hon skulle till skolan. Tio över nio åkte vi till tågstationen och släppte av henne. Sen åkte jag och mamma till skolan och berättade för studievägledaren att jag inte klarar av att vara på jysk. Det går bara inte. Känner mej så ensam. Plus att jag mår illa hela tiden efter att carolina gjorde slut så plötsligt och också helt plötsligt blivit jätte elak mot mej :( och jag gråter stup-i-kvarten och har huvudvärk. Det funkar liksom inte. Så mamma sjukanmälde mej och jag får vara hemma idag och imorgon. Och precis som jag tänkte så kommer inte carolina idag, självklart. Hon kommer imorgon. Om ens då? får väl hoppas.. hon vill ha sitt halsband och jag behöver min jobbkniv. Hon vill inte träffa mej, inte prata med mej, och hon är annorlunda och jag har fortfarande inte fått chansen att förklara. Och hon har egentligen en hel jävla del att förklara men jag kommer aldrig att få veta för carolina är verkligen inte densamma.  Jag fattar bara inte. Har gråtit lite vid vissa tillfällen idag. Sen that's it. Sen en gång, då jag grät mega mycket över ett av hennes sms.. men som tur är har jag min mamma som kan trösta mej. Och syster, hon är dock i skolan just nu. Mamma sa att hon kunde göra nyponsoppa till mej, så jag kunde prova äta. Det gick i, åt hela tallriken, dock ganska sakta med mellanrum men det gick tillslut. Jag har också köpt morötter jag trodde jag skulle kunna äta. Dock tog det en timme innan jag fick i mej lite mer än en halv..

Jag kan ju bara säga att under ett tag framöver, kommer jag inte vara social någonstans tror jag. Inte facebook, inte bloggen, inte bilddagboken, inte msn. Jag orkar inte. Det här såret är så färskt inom mej, jag måste få tid att läka. Jag måste få prata med carolina men hon vägrar. Hon lyssnar inte. Och det är HENNE jag behöver prata ut med för att få bort klumparna och illamåendet i min mage. Men hon vägrar ju, självklart. Så hur detta kommer gå.. har jag ingen aning om. Jag får vara stark och kämpa, jag får helt enkelt försöka.

Men nu vet ni.. kanske blir osocial, men sms funkar alltid.
Och jag köpte mobilen idag, den kommer nog snart. Dock till carolinas adress så då måste hon hursomhaver träffa mej. Även om hon vill eller inte.

Over and out.

Goodbye my lover

Min dag... Ja du, inte mycket att säga.
Jag grät från klockan tio på morgonen och hela jävla dagen.
Jag var ensam och grät i två timmar i sträck. Sen kom det.. älskling vill inte ha mej längre :( det är over... vi är done.. inget mer carolina <3 amanda :( fyfan... nio & en halv månad. bara 2 & en halv månad till ETT år...

du slängde iväg vår kärlek och du lät mej aldrig veta när jag började göra fel :(
jag vill ändå vara din vän. för jag vill ALDRIG förlora dej :(

Tack mamma och malin som har stöttat mej och stått vid min sida och tagit hand om mej... hur skulle jag klara mej annars nu? Det var jobbigt att ta ner mina och carolinas bilder och lägga bort dom. Mitt rum är så tomt och tyst nu. Tårarna faller än och jag har bara haft ont i dagen. Mått illa, inte ätit något, huvudvärk etc. har dock ätit två apelsiner nu.. åt ingen kvällsmat. Jag har bara mått illa..

Imorgon ska jag träffa carolina, säga hejdå, ge tillbaka hennes halsband och så.. det kommer inte vara lätt. Jag längtar inte till att säga hejdå. Jag längtar bara för att se henne.. eftersom jag inte fick göra, fick aldrig förklara mej... men det blev som det blev. Det kommer ta lång tid innan jag har svalt detta ......

Jag väntade mej inte detta kan jag lova...

It's over...



1 juni 2009 - 17 mars 2010

tack för tiden
men jag fattar fortfarande inte varför du gjorde såhär
jag älskar dej och det kommer bli jävligt
svårt att gå vidare

du fick mej tro på äkta kärlek
hoppas någon gång i framtiden att vi kan vara vänner

<////////3

Maj-ååå-näs

Idag åkte jag till älskling klockan åtta. Vi gjorde matlåda till mej och åt frukost och lite sånt. Sen gick jag ensam *:( haha* till jobbet. Först var jag lite skeptisk om att gå dit och få göra samma jäkla sak som igår men nejdå jag fick montera möbler :) det var faktiskt kul. Första två stolarna tog jätte lång tid att fixa för att jag hade inte riktigt förstått hur jag skulle göra. Men sen fixades det och jag fattade. Gjorde fyra stolar Utan hjälp ;) dom två första var ju så kluriga! Iallafall, sen hade jag lunch, åt på typ 30 minuter. Satt och chillade, smsade med amor och lite sånna grejs. Sen diskade jag och sen back to work. Hann jobba ungefär 40 minuter sen kom mamma och hämtade mej för jag skulle till tandläkaren. Så vi åkte och jag hade inga hål eller nått :) det är bra. Dom tyckte bara att jag slarvat med tandborstningen -.- i dont do that, men får väl göra ännu noggrannare nu? Shiit jag fick ju till och med en tandbortse av dom -.-" haha. Sen åkte jag till babz, vi såg film, vilade, gick ut på taket där det finns lekplats o så fast den är dock igen-snöad så vi satt på trappan och typ face-solade lite haha. Sen vid halv sju hämtade mamma mej och nu sitter jag hemma. Dålig i magen av en troligtvis gammal majonäs -.-" Geeee... kul... får se hur det blir senare!

Imorgon ska nannah köpa min mobil så den rosa w595 is officially gone :D
Och då ska jag också köpa den gråa c702. Yaaay 4 me.

Over and out.
Holla at ya.

Det blir en c702!

  

Det blir en c702 i grå :D Ska sälja min rosa w595 och ge tillbaka älskling sin w902! Sen köper jag en grå c702 :) yay. Får hoppas att min rosa mobil försvinner fort :D

Sony Ericsson c702??



Den här mobilen upfyller alla mina krav jag har för en mobil.
Jag har sett olika personer med denna mobil och den verkar faktiskt schysst.
Men jag har ju min w902, som är grym! Men jag stör mej på glappet där man laddar och har hörlurarna och det :(
så vad ska en liten tös med mobilkrav göra?
Köpa en bra och billig telefon eller ha en grym mobil med fel?
Jadu, det återstår att se..

Dag 1 på praoen

Imorse vaknade jag halv nio, fixade mej på tio minuter sen blev det att chilla i ungefär 40 minuter och kvart över åkte vi. Syrran skulle med halv tio tåget, därför åkte vi så tidigt -.-" ialf. Kvart i tio gick jag in i jysk, dom visade mej runt lite och så. Sen började jag dagen med att sätta prislappar på krukor. Sen kom storjobben.. 11 pallar med saker som skulle öppnas. Yay? no no! Dom brukar vanligtvis få 37 STYCKEN PALLAR!! Jag bah WoOoOt?! iaf, fick min egen kniv och började sprätta upp kartonger, lägga saker på sin plats, ialf försöka.. dom har ju typ gjort om så jag hittade inte så bra haha :D Så höll jag på till tjugo i tolv sen fick jag lunch till ett. Gick till Amor och hon hade lagat mat åt mej :D så gulligt! Åt och sen fick jag världens jävla huvudvärk och ringde mamma. Jag skulle få stanna kvar tills hon hämtade malin :) så jag och älskling gick till stan när jag hade vilat bort huvudvärken, för jag ville köpa nudlar så jag har frukost i ja, tre dagar nu (tre nudel-packet :D). Sen mötte vi Emily och var med henne sen kom T och gjorde Emily typ fett ledsen genom att bara visa sig själv på samma ställe efter massa skit. Sen gick vi till Caffe Latte och älskling köpte en Latte med Nutella i till mej :D Den var fett god, tack amor ♥ brukar vanligtvis inte tycka om kaffe men detta var gott! Kanske lite mer socker i nästa gång (a) men det var ju take-away, soooooo... :) sen började T messa mej och fråga varför jag tittade så konstigt inne på hemköp och jag förklarade till T och tydligen ägde jag sönder T också. You are pathetic and cruel. Anyways. Sen så skulle jag och amor träna idag ju, dock blev det inte av. Men imorgon börjar vi! :D Och imorgon får jag också jobba lite, ska till tandläkaren kvart över två, så jag får jobba ungefär 3 timmar och 45 minuter :) det kan jag klara, hoppas jag :D Sen blir jag ledig resten av dagen och då ska jag passa på att träna, extra länge hoppas jag! Ska springa minst 30 minuter, och sen köra resten och till sist, kanske springa 15 minuter till :) får köra så förhoppningsvis varje dag efter jobbet/&skolan :)

Nu ikväll ska jag iallafall, först&främst nu; titta klart på datan. Sedan ska jag duscha och sen plugga lite So och sen skriva lite om min dag idag, så jag har lite saker från varje dag att utgå ifrån när jag skriver SJÄLVA uppsatsen jag ska läsa upp :) *pinsamt* men äsch läser man upp det slipper man vara så blyg till sist :D



Jag förstår inte detta? Jag har, bokstavligen aldrig tjallat på dej. Aldrig sagt något du gjort. Men du har endå alltid tjallat på mej? Och nu igen? Förstår inte meningen. Tyvärr så kan jag inte såra/vara elak medvetet och göra samma sak, jag kan verkligen inte det. Annars skulle jag säkert tjalla lika mycket tillbaka :(

The addiction is gone, phuff, away, *boom*, byebye


Ojsan, blev ingen blogg igår förutom på morgonen. Jag och älskling fixade lite i hennes rum, satt vid datorn, tittade på tv, sen åkte vi och hyrde film med victor och hugo, Fragments - så sjukt Sämst film. Sen BigInn och köpte kindermaxi ♥ sen köpte vi stor familje pizza på Pizzeria Pronto :) sen hem, äta pizza och se filmen. Sen runt fyra-halv fem kom pappa och hämtade mig och älskling, sen hem dit - haha äta mat igen och så. Sen såg vi 2012 med pappa och sussi runt halv åtta. Den "2012" jag och älskling Trodde vi sett, hade varit någon wannabee eller något. Den här filmen var grymt jäkla läskig -.-" jag som har så lätt att tro på sånt här, men hallå? vem vet hur det blir? det har faktiskt börjat SNÖA i Barcelona, ett tecken? tjae, vem vet? Ialf. Sen la vi oss efter filmen. Och idag vaknade jag och älskling halv nio. Fixade frukost och sen såg vi Sorority Rows, asbra film. Sen Cirque Du Freak, också jätte bra. Och sen hann vi inte se klart Percy Jackson, men det hinner vi nog någon annan dag :) Åt mat, och sen åkte vi från kolsva och jag är ensam hemma hos mamma nu, och älskling åkte hem och mamma och malin kommer väl hem någon gång snart? är sugen på nudlar med majs i -.-" så grymt gott. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vet iallafall att jag ska duscha, leta efter bra kläder att ha imorgon på praoen, plugga lite so ooooch.... sen vet jag inte :) chilla trorja. Har faktiskt gjort klar novell-uppgiften på två dagar, som ska vara klar den 24/3 så ja, ligger bra till med engelskan iallafall! ;)

Är lite sugen på att göra om bloggen men vet faktiskt inte hur. Har inga speciellt bra idéer. Så... hjälp mej? eller typ, ja haha.(redan gjort, och gayflaggan i högsta hugg som header!) Nej nu känner jag att jag snart kommer börja tramsa och bara skriva "typ, ja, haha" & sånt -.-" är ganska trött. Men hey, jag börjar faktiskt kvart i tio imorgon, slutar dock fem.. men äsch klarar det :) sen S-KA jag börja träna imorgon! Shiiiiit, hur lång tid var det sen jag besökte nautilus? allt för lång tid sen :( men imorgon börjas det igen. Flat stomach, here I coooome!

Kanske skriver lite mer senare eller något, får se.
Och som sagt, hela nästa vecka kanske blir lite osocialt för jag slutar fem alla dagar, ska plugga so samt skriva om min prao-vecka-uppgift och jag har lite planer och idéer för det eftersom jag satsar på VG på detta så jag måste börja redan imorgon och fortsätta dag för dag. Så att ni vet :)

Lördag 13/03-10

Igår kväll la jag och älskling mig ungefär halv tolv. Vi skulle se klart National Treasure 1 men jag var astrött! Idag vaknade jag 08.44. Gick upp 09.00 istället :) skönt att ligga och dra sig. Älskling sover fortfarande, men hon vaknar nog ändå snart. Idag vet jag inte vad som händer. Ska ialf äta pizza med victor och älskling idag, sen hemåt typ :) men det är ungefär senare ikväll.  Vet inte vad som händer på dagen innan det :) hihi nu vaknade älskling :'D


Friday night

Igår, till min stora förvåning, la jag mig KLOCKAN NIO och kunde faktiskt sova. Sen idag vaknade jag tio i sju, fixade mig och allt, åkte till skolan. Hade syslöjd, fortsatte med min turkos/blåa virkade halsduk :) sen elevkontakt, läste klart novellen och ska börja med novellrecensionen sen :) sen svengelska, blööh. Sen lunch :D drog direkt och träffade emelie och älskling. Emelie var så liten och söt :) fett sprallig och glad. Vi satt på hemköp en stund sen drog vi och hälsade på hallberg och han poppade musik från balkongen och vi var där tills jag skulle till skolan igen. Hade svenska, vi snackade om saker angående att vi ska skriva en liten uppsats om praoen sen :)  sen matte, gick bra. Sen slutade jag, drog direkt till emelie och carro. Sen kom emily och vi var alla fyra en stund och så, sen drog emily och sen var emelie tvungen att dra :( hon fick inte sova här :/ hennes mamma ville träffa henne, och hon bor i typ v-ås och emelie bor på gotland så.

Jag har ÅNGEST!!!! jag råka spilla dricka på älsklings stol, hela, så hon kastade den även fast jag sa att jag kunde fixa den :( envisa sötnos!! :(

Nu vet jag inte vad jag och baby ska göra. :o <3
men jag sover här i natt :)

It's been a while since I could say I WASN'T addicted.. :(

Tråkigt i skolan idag, är för trött för att skriva allt hahah xD efter skolan träffade jag emily och var med henne och sen älskling och sen hime o kenny. Allt blev fuckat så jag gick iväg med emily, sen kanske 15 min senare gick vi tillbaka då skulle hon hem :( blev lonely i det fuckade men sen löstes allt. Pappa hämtade mig, åkte till bigInn för malin letar sommarjobb o så sen stanna på kolsva handel, han skulle köpa snus och sen hem. Sitter alltså hemma nu. Är hundra kronor rikare också :'D hoppas vi snart ska ääätttaaa. Imorgon ska jag sova hos amor :D längtar som fääään. Och träffa emelie :D

Ikväll blir det väl tv, plugg och dusch för jag har ingen data med mig. Så ja, detta blir nog mitt enda inlägg.
Åååh pannkakor, bli klara snart!!! :'D talk to ya later.

Nameless

Halv två kom mamma och hämtade mig, åkte till sjukan/doktorn men vi fick inte gå in förens halv tre -.-" vi hade dock tid klockan TVÅ. Sen typ klämde han och kände och massa haha låter fel men aja xD sen var jag tvungen att ta blodprov D: fyfan vad jag hatar det. Men det slutade iallafall med att vi åkte därifrån kvart i fyra ungefär och jag hade ingen sjukdom eller något. Har bara typ stark-migrän eller något när jag får det. Ska ta ut lite tabletter sen som han sa att vi skulle. Dock inget panik att göra det. Sen blev det inget amor, utan raka spåret hem. Jag gjorde kvällsmaten, omelett som sagt med bacon i mammas och majs & ost i min :') fast min blev fail.... :( den hann inte bli klar hahaha så den var typ, vattnig? XD UÄH men åt majs :) nu ser jag tv och vet inte vad jag ska göra. Kanske vila eller något.


Älsklings arm xD haha.




Tänk om man hade pengar? Lätt att jag skulle köpa kläder då!

May I have a word with you?

Vaknade imorse, tio minuter senare än vad jag skulle. Så det var bara att gå upp och fixa mig och sen åka till skolan, idrott första lektionen, öööh vad tråkigt men det gick. Efter det blev jag ashungrig men hade So. Det gick bra och sen lunch, åt nudlar hos älskling sen är jag så trött idag att jag nästan somnade, gick tillbaka till skolan och jag fick dra hem. Gick till älskling och vilade lite. Ska fortsätta nu en stund. Mamma hämtar mig halv två, om ungefär 50 minuter för då ska jag till läkaren angående mitt illamående och huvudvärk ibland, NEJ JAG ÄR INTE GRAVID XD haha. Sen vet jag inte, ska väl stanna hos amor en stund? :')

Har lagt till en ny kategori, Säljes/Köpes och där kommer jag lägga in saker jag inte vill ha, eftersom det inte funkar att göra så på bdb haha så det kommer ut på bloggen istället då :')

funderar på att göra om min blogg snart men vet inte riktigt? kanske bara headern men vi får se hur det :') stannar hos mamma tills torsdag och på fredag - lördag vill jag sova hos älskling för emelie kommer och jag vill faktiskt träffa henne, trots att det är älsklings ex men hon är asnice. aja ;) så jag hoppas på en bra helg!

ahh-amanda


Bild tagen för några dagar sedan.
Nej, jag är inte ledsen som bilden kanske visar.
Jag är glad tjej och fett pepp.
Denna månad får jag 600 och inte 500 spänn! :'D
Pappa höjer mina pengar med 100 spänn per månad om jag inte har
frånvaro (a) det är ju bra! Snart har jag hela barnbidraget.
Plus att carro (inte min älskling) kanske skulle köpa ett av mina
clips för hundra så då har jag 700 kronor denna månad :')
Känns bra de. Ser på Svenska Hollywood Fruar 2.
Maria är så jävla skön, haha hon och hennes taffles!
Ska sova sen och skola imorgon :')

I wanted my baby back, well now my baby's back ♥

Read the title folks, cause it's daaaamn right y'all!
Älskling hade ju bytit sin mobil till en w902, men den åkte in på lagning och nu är det back on track & älskling böt den mot min rosa dåliga mobil för att hon ville :o assåå jag älskar dig <3




Igår kväll när jag kom till baby gjorde hon tacos och jag tog lite av henne, sen såg vi Hancock som var väldigt bra. Sen sova. Fast innan jag åkte till älskling duschade jag så jag skulle slippa göra det senare :') och imorse vaknade jag kvart över sju, gick upp och fixade mig och jag slösade nog 7 minuter på att fundera om jag skulle ha löshåret eller ej -.-" haha men jag tog det till slut. Sen har dagen bara rullat på. På hemkunskapen skulle vi göra omelett och då hade jag majs och ost i min. Gott. Första gången jag sket i att hjälpa dom andra i min grupp, vilket jag alltid brukar göra för det är till 99% bara jag som gör maten -.- men diskade inte heller. Inte idag. Var jävligt förbannad. Så jag gjorde min omelett sen fick dom göra sitt. Sen slutade jag, drog till älskling, drack coca cola, satt lite vid datorn och sen gav älskling mig sin w902 igen, som sagt. Te Amo Mucho! ♥ sen vid fyra hämtade mamma mig, stannade på nibble och malin köpte godis och jag fick en cola och en kinder bueno. Mamma tog semester ikväll och malin kommer ha internet heeeela kvällen för hon ska skriva någon tenta. Så det här blir kanske det enda inlägget idag :) ska duscha ikväll dårå, sen vet jag faktiskt inte :)
Slutar halv två imorgon, konstigt nog men ja det gör vi och det är bara bra! :D Vet inte vilka lektioner jag missar och orkar inte titta just nu men några blir det väl, typ två haha. Aja :') nu ska jag titta runt på hemsidor och sen vet jag inte. Äter väl sen någon gång :')

 

Update från mitt humör...

Det är bättre nu. Efter ungefär en halvtimmes grinande, där jag inte ens orkade bry mig om någon hörde mig gråta, så känns det lite bättre. Ska sova hos älskling i natt och drar till skolan sen i vanlig tid. Har iaf nyss duschat , sitter här och börjar bli lite smått hungrig , snart får vi lite besök & hoppas vi fikar då. Sen efter det runt halv nio kanske , så får jag skjuts till Amor. Blir inget mer inlägg idag trorja. Lär väl bli imorgon isåfall ;)

How the hell did we wind up like this?

Tänker inte skriva ett långt jävla inlägg nu.
Gråten sitter i halsen, tårarna faller snart från ögonen men jag låter dom inte falla, inte än.
Min helg var varit bra, ialf tills lördagen. "Lanade" igår. Andres och baby ialf. Jag sov för det mesta. Vaknade idag, då började denna dag knulla. Helvete säger jag bara, varför skulle jag vakna idag? Kunde jag inte fått sova tills imorgon? Varför kom söndagen? Det kunde blivit direkt måndag. Allt har fallit på plats, vet vadfan det var igår. Jag vet allt nu. Precis allt, trorja iallafall...Sitter hemma nu. Brorsan skjutsade hem mig, tack mattias. Magen vrider sig och oro tar över den trorja. Det är skit.


How the hell did we wind up like this?
& why weren't we able to see the signs that we've missed?

Lately there's been too much of this, but I don't think it's to late.
We can fix it, just work with me on this.

Piska mig med din whip



Jag & Gustiie finner RS ganska random & nice,
så F.U wow spelare :) haha skojja bara.
Men ah bilden är faktiskt klockren!

I go out, say nothing

if i feel something is wrong
and i felt it the whole day, so long
and you deny and say its nothing
i keep thinking and knowing its something
my whole body starts thinking
my heart drops dead, sinking
i get sensitive and stop talking
i go out, say nothing, keep walking


ja så känner jag just nu
så jävla jobbigt !!!! -.-
& f.y.i ... min jävla text

Min helg sofar

Hej bloggen:) mobilinlägg blir det nu :'> gårdagen var suverän! Emily kom runt halv fyra, då kom andres samtidigt:) hälsade o så sen började jag och emily titta på första filmen:) älskling och andres spelade lite wow. Sen typ efter halva filmen gick alla vi fyra till stan o köpte choklad och tittade lite i butiker:) sen hemåt, se klart första filmen, sen andra och sen tredje, sen gick vi alla till andres och hämtade hans dator sen till verona och köpa pizza. Sen medans dom gjorde pizzan så satt jag ni emily o snacka medans baby o andres drog och köpte cola :) sen var den klar och vi gick hem. Åt och sen fixade dom andres data o sen började dom lana wow såklart x) jag och emily såg ungefär 6 olika skräckisar och vi pratade ungefär genom halva filmen om allt och inget:) det var nice. Sen så såg vi, ja - filmerna och vi la oss halv fem (a) men hallå det var ju faktiskt filmnatt:D och sen spelade dom i babys rum så jag och emily sov i vardagsrummet:) sen idag vaknade jag halv elva, väckte emily och sen hyrde vi film - bitch slap ;'D den är så bra, ville se igen. Och andres har bara sovit 1 timme, älskling 4 timmar :o emily drog iaf vid typ ett? Då städade jag bort röran i köket och nu ser jag klart filmen och skriver blogg. Sover här i natt med:) skriver mer sen:) ciao..

Skräck kväll

Hejsan hoppsan. Idag vaknade baby åtta, jag låg kvar till halv nio och sen började vi städa, klara ungefär tio. Då somnade jag medans baby spelade wow. Vaknade halv tolv, vi gick och köpte lite nudlar och cola tills ikväll, resten köper vi senare :'> sen gjorde älskling lite käk, pommes frites och kött och sweet chili sås fast jag åt bara sweet chili såsen och pommes frites (a) tihi. Var inte sugen på kött idag :'> ialf och nu har jag gjort om min Farmville och jag och baby väntar på att Emily ska komma :'D tydligen så ska Andres också komma trorja, hörde henne säga att han skulle komma så ja det blir lite besök här då :'> det blir nog en awesome dag & kväll. Emily skulle ta med massor av skräckisar eftersom jag och baby har redan sett typ "alla" nejdå men skitmånga så hon får ta med sina för dem hon räknade upp hade vi inte sett trorja. Nej nu ska jag sluta babbla :'> Emily ska åka strax och Andres kommer snart också. Social med dom och baby.

Blir nog inget mer inlägg ikväll, KANSKE bara.... skriver nog isåfall imorgon vad vi gjorde idag o så! :'D

Så här ser jag ut idag;


This is my melody, and it's just my own fantasy

Har inte tänkt så mycket på att det är Mars nu.
Har bloggat sju månader på den här bloggen när Mars är slut, tänka sig tihi.
Det blir bara närmre och närmre sommar nu, blir gladare & gladare.
Snart är den här, tiden alla väntar på - sommartiden.
Min sommar ska bli ännu bättre än förra året, har jag bestämt!
- Ska gå på Pride Paraden, Jag SKA, 31 juli!
- Köpingsyran lär bli nice också.
- Förhoppningsvis blir det kryssning med pappa
och hoppas det blir med mamma också.
- Ungefär efter 16 månader, ett år och fyra månader,
ska jag och baby förlova oss :'>

Så detta år ska bli vårat, älskling. Inte "mitt år" som folk brukar säga. No no. This is OUR year.

Och idag vaknade jag och baby tio, jag duschade och hon.. gjorde något haha. Sen fixa oss och ut på stan, köpa nudlar, kött tills ikväll, juice och sen köpte älskling ett par högtalare till datan eftersom hon slog sönder hennes andra, AS BRA HÖGTALARE, efter att det lät sådär läskigt från dem som jag berättade för ett tag sen efter filmen The exorcism of Emily Rose... ;O but hey, you cant blame us - det var jätte läskigt! Ikväll ska vi sova hemma hos mig, kommer få vara as tysta redan vid sju typ -.- syrran ska lägga sig 7-8 ikväll med hennes kompis för klockan tre i natt ska hon gå upp och åka till stockholm, måste åka tidigt för hon ska se tokio hotel xD Sååå ja, vet inte vad som händer, but it will be something.

Chuffly



Löshåret är hääääär :D
Pizza som kvällsmat, tack bebita <3
Ikväll blir det massa filmer som vi tankat hem.
I helgen ska vi antingen kanske åka till sthlm eller så ska emelie komma och sova här och vara med mig och älskling.
Idag har jag och baby tittat på massa Pride-08 videos och vi ska åka i år på Pride, 31 Juli! CAN'T WAIT :D

~ ♥ ~

Vaknade ungefär halv tolv idag, skööönt! Första dagen man kan sova ut och idag är det lov! Första dagen på lovet. Tittat på tv, suttit vid datorn, skottat, ätit frukost och duschat är vad vi har gjort :) pappa ska hämta oss ungefär halv fem sen sover vi hos baby i natt! Åååh det är nio månader idag! :D ♥ blir nog inget mer inlägg idag, kanske senare eller imorgon :) cya

9 månader!



 ~ 9
nader<3 ~ 

Älskar dig så oerhört mycket, älskling.
Nio egentligen långa månader, har gått så fort.
Älskar varje andetag med dig!

RSS 2.0